To je to što me zanima!

Oporavlja se: Djevojčica (7) iz Solina više nije na intenzivnoj

Djevojčica je zadobila ozbiljne ozljede glave nakon što ju je dječak iz razreda udario kišobranom. To ju je odbacilo, udarila je glavom u ormar i srušila se na pod
Vidi originalni članak

Djevojčica (7) iz Solina, dva tjedna nakon što je tijekom igre stradala u Osnovnoj školi Vjekoslava Paraća dobivši kišobranom u oko, više nije na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split. Njezin oporavak lijepo napreduje te su je liječnici prebacili na neurološki odjel.

Kako smo već pisali, djevojčica je zadobila ozbiljne ozljede glave nakon što ju je dječak iz razreda udario kišobranom. To ju je odbacilo te je udarila glavom u ormar i srušila se na pod. Oko nije ozlijeđeno, ali upravo zbog ozljeda glave liječnici su bili vrlo oprezni u davanju prognoza. 

- Našu učenicu čeka još nekoliko pretraga jer su ozljede glave uvijek osjetljivo područje, a mi se svi nadamo da neće biti nikakvih posljedica. Stanje je bitno bolje i to je najvažnije. Za sve drugo ćemo lako, i za nastavu i za gradivo – s olakšanjem kaže ravnatelj Đuro Baloević. Dodaje kako dječak koji ju je udario redovito dolazi na nastavu u pratnji pomoćnika te da je i on puno bolje nakon traume koju je preživio vidjevši posljedice dječje igre. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • mosty 11.12.2014.

    e moj đuro jeli ovo znak da treba osoba osiguranja na ulazu u školu .Bobane počea si naplaćivat parking uloži pare u škole , vrtiće , dječija igrališta , u sigurniji život u solinu. U solin je doselilo puno mladih obitelji iz splita i okolni sela zbog navodno jeftinijih stanova , solin ima oko 30000 ljudi , 2 pedijatra u ambulanti.

  • Kalimer0 10.12.2014.

    Baš mi je drago radi djevojčice ! Blagdane će provesti doma sa svojima ... Neka je tebi i tvojima Sretan Božić ! :))))

  • dežurni kritičar 10.12.2014.

    ajde curice, budi dobro i vrati se doma što prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare