To je to što me zanima!

Oporba čeka datum izbora i radi na proračunu za 2012.

Slavko Linić izjavio je za Večernji list da, ako izbori budu najesen, oni će imati proračun i moći odmah početi s radom, jer Vlada na odlasku ne donosi proračun
Vidi originalni članak

Oporbeni SDP već radi na radnoj verziji proračuna za 2012. godinu te su na tome angažirali sve stranačke stručnjake, podijeljene po resorima. Posao moraju završiti do ljeta, piše Večernji list. Slavko Linić izjavio je da, ako izbori budu najesen, oni će imati proračun i moći odmah početi s radom, jer Vlada na odlasku ne donosi proračun. Računaju i sa scenarijem da izbori budu krajem godine, te bi tada bio na snazi privremeni plan financiranja koji bi predložila Kosor, a njihov proračun bio bi donesen do kraja ožujka 2012. 

>>> Više o proračunskim planovima oporbe pročitajte na Večernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 5252468 02.04.2011.

    a kak oni znaju da budu na izborima dobili vlast vec unaprjed ha ha!

  • 01.04.2011.

    Dečki ne zaboravite da se iz krize ne izlazi kiflicama. Treba 'ljutu travu na ljutu ranu', ali.jebiga, nakon toga te narod nevoli i gubiš izbore. Kao uostalom i Čerčil. Ali on je bio državnik, i učinio je šta je morao učinit, iako je znao šta ga čeka. Problem je što među našom političkom kukavelji izgleda nema niko ko bi bija državnik. I zato će kriza trajati duuuuuuuuuuuuuuuugo.

  • Oyeyeye 01.04.2011.

    Dok se od svih politicara ne uzme sve sto su pokrali i ubace ti novci u privredu nema boljitka taman da bilo tko dodje na vlast , jer sve drugo je samo presipanje iz supljega u prazno .Ne mozete vi kupiti nov namjestaj ako u domu u kasi nema para .

Komentiraj...
Vidi sve komentare