To je to što me zanima!

Oporba je više puta pokretala inicijative za smjenu ministara, ali prvi put testiraju Plenkovića

Rezultat je unaprijed poznat. Plenković ima potrebnih 77 ruku i s njima nema političke sile teže, gravitacije koja ga može srušiti. No oporba to ni ne pokušava, oni bi ga samo htjeli prizemljiti
Vidi originalni članak

Šest obnovljenih kuća, 15 palih, smijenjenih ili uhićenih ministara u dva mandata, deseci afera od kojih je samo u onoj najvećoj, plinskoj, isparilo milijardu kuna, zatvorena sisačka rafinerija, Janaf, afere Softver i SMS, propala tko za koja po redu “reforma” zdravstva, nepokrenute vitalne reforme..., sve su to razlozi koji su hrvatsku oporbu, predvođenu Domovinskim pokretom, natjerali na saborsko propitivanje povjerenja Andreju Plenkoviću i njegovoj Vladi.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 23.02.2023.

    Plenković neprikosnoveno vlada ne stoga što je dobar za Hrvatsku za narod (ne on je dobar samo za HDZ), već stoga što nema na vidiku bolje opcije i stoga što je pokupovao glasače dajući im svakakve privilegije, jer hobotnica je ušla u sve pore društva, sve institucije. Oporba ma koliko se trudila ostaje razjedinjena, nema pravog političkog karizmatičnog vođu koji bi znao istupiti, istaknuti se i razlikovati od ostalih. Dok se takav ne nađe, HDZ će i nadalje dobivati izbore. Jao si ga nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare