To je to što me zanima!

Oprez! Gužve na autocestama i većim graničnim prijelazima

Gust promet tijekom dana očekuje se na Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima, na riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu, i Istarskom ipsilonu
Vidi originalni članak

Zbog lakše prometne nesreće vozi se jednim trakom na A1 prije naplate Karlovac na 34. km u smjeru Splita. Na glavnim cestovnim pravcima promet je srednje gust do pojačan. Osobito na autocesti A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, autocesti A2 Zagreb-Macelj, autocesti A3 Bregana-Lipovac, autocesti A4 Zagreb-Goričan

Gust promet tijekom dana očekuje se na Jadranskoj magistrali (DC8), na prilazima turističkim središtima, na riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu, te na Istarskom ipsilonu. 

Na zagrebačkoj obilaznici prema naplatnim postajama Lučko je u 9 sati kolona bila dugačka oko 6 km, a iz smjera Buzina oko 14 km. Na naplati Lučko na izlasku s autoceste A1 prema Zagrebu, kolona je oko 3 km, a na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku iz zemlje kolona je oko 3 km. 

Zbog radova u čvoru Jankomir (A3) iz smjera Bregane autocestom A3 prema autocesti A2 Zagreb-Macelj (Zaprešić) vozi se obilazno Ljubljanskom avenijom preko rotora u Ulici Velimira Škorpika s polukružnim okretanjem prema čvoru Jankomir.

Pojačan je putnički promet na graničnim prijelazima Macelj, Rupa i Pasjak (na ulasku), Klek (na izlasku), te Bajakovo (kolona tri kilometra na izlasku) i Karasovići (u oba smjera). 

Trajekti voze normalno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • peugotiphon 08.08.2015.

    samo opusteno

  • licki vuk 08.08.2015.

    zato preporucam staru cestu nema guzve,a malo razgledavanja dobro dodje...spojimo ugodno s korisnim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare