To je to što me zanima!

Oprez ovog vikenda! Policija je najavila strože kazne na cesti

Od 6. do 8. rujna alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija najavila je u četvrtak kako će tijekom predstojećeg vikenda u cilju povećanja sigurnosti na cestama te povodom početka nove školske godine provesti akcije ''Alkohol i droga'' te ''Brzina''.

Od 6. do 8. rujna alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja, priopćila je zagrebačka policija. 

Pritom će se posebna pažnja pridavati prekršajima poput nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršajima vozača prema pješacima, nepropisne uporaba mobitela u vožnji i drugih prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.09.2019.

    To je najbolje što se stalno najavljuju neke akcije i što ja znam što, a zar to nije ono što prometna policija i inače radi ? ? ? ? ? Ubuduće kad me zaustave i alkotestiraju, pitati ću jeli to najavljena akcija ili ne!

  • 05.09.2019.

    Ova akcija nema veze sa početkom školske godine jer je vikend od 6.-8.

  • Maddog 05.09.2019.

    ja ni ne pamtim kad sam vidio policiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare