To je to što me zanima!

'Oprostio bih huliganu, ali samo ako bi mi se ipričao'

Policajac Kristijan Trokter, koji je na derbiju između Dinama i Hajduka izgubio oko, kaže da bi napadaču oprostio, ali samo ako mu se ispriča...
Vidi originalni članak

Kristijan Trokter (33), interventni policajac koji je na derbiju Dinama i Hajduka izgubio lijevo oko nakon što mu je pod vizirom eksplodirao "topovski udar" oporavlja se u krugu obitelji, ali i teško privikava na svakodnevni život bez policijskog posla. Trokter je rekao kako bi sve oprostio huliganu koji je bacio eksplozivnu napravu na njega, ali se i nada pravednoj kazni za divljaka:
- Ako ikad bude smogao hrabrosti da mi se ispriča, sve bih mu oprostio. Nadam se i da će ga sud pravedno kazniti, iako zapravo nema pravedne kazne za čovjeka koji bez ikakvog razloga i povoda na drugog čovjeka baci eksplozivnu napravu - rekao je Trokter. Obzirom na težinu ozljede Trokter će se teško vratiti na stari posao, pa su mu iz MUP-a ponudili da na jesen upiše Višu policijsku školu u Zagrebu:
- Prihvatio sam to, ali se brinem, jer još se nisam privikao čitati sa samo jednim okom. Još ne mogu ni voziti jer mi se stalno čini da ću udariti u auto iz suprotnog smjera. Nadam se da će do jeseni sve biti u redu, rekao je nesretni policajac, prenosi Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mangart 03.06.2010.

    \"A tog su dana oni tukli i pendrekali sve što im se našlo na putu\"... tu je bila greška. trebalo je stoku potamanit i zakopat ispod travnjaka na stadionu.

  • drug Tito_1 03.06.2010.

    teško je tu sad nešto komentirat, policajac je primao plaču i ozljeda je na radnom mjestu, a dečko nije smio bacat taj eksploziv na utakmici...dogodilo se zlo, koje se uvuklo u sve pore društva počevši od obitelji do vrha zemlje!

  • Spuzvabob2 03.06.2010.

    divim se ovom tipu

Komentiraj...
Vidi sve komentare