To je to što me zanima!

Optužen za pokušaj ubojstva policajca i još dvije osobe: Pijan pucao po vatrogasnom domu

Sumnja se da je okrivljenik ispalio metak prema policijskom službeniku te  mu zadao površinsku prostrijelnu ranu lijeve nadlaktice i strijelno okrznuće u podpazušnoj regiji.
Vidi originalni članak

Zbog pokušaja teškog ubojstva policijskog službenika, kojeg je ozlijedio pucanjem iz vatrenog oružja, te pokušaja ubojstva još dvije osobe osječko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjeg okrivljenika.

Tužiteljstvo tereti okrivljenika da je 3. ožujka 2023., u prostorijama vatrogasnog doma u Šagu, u alkoholiziranom stanju, pokušao usmrtiti 55-godišnjeg policijskog službenika Policijske postaje Belišće, koji je prethodno u više navrata postupao prema njemu zbog remećenja javnog reda i mira, te pokušao usmrtiti 50-godišnjaka i 37-godišnjaka, koji su bili u društvu policajca.

PRIVELA GA POLICIJA Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Turčin je oštrim predmetom ozlijedio državljanina Jordana

Sumnja se da je okrivljenik ispalio metak prema policijskom službeniku te  mu zadao površinsku prostrijelnu ranu lijeve nadlaktice i strijelno okrznuće u podpazušnoj regiji.

Tereti ga se da je nakon toga usmjerio pištolj prema preostaloj dvojici  oštećenika te nekoliko puta povukao okidač, ali do ispaljenja metaka nije došlo, zbog zastoja vatrenog oružja.

POGODIO STAKLO Uhitili Riječanina (45): Prijetio telefonom pa ga pokušao ubiti harpunom iz podvodne puške

U dovršenju nedjela osumnjičenika su spriječili policijski službenik i nazočni 37-godišnji oštećenik, koji su ga tjelesno svladali i oduzeli mu pištolj.

Okrivljeni 64-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru, zbog opasnosti od ponavljanja djela, navodi tužiteljstvo

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare