To je to što me zanima!

Optuženi za ubojstvo Ritza u ćeliji je sa silovateljima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sa mnom su bila dva maloljetnika i tri punoljetne osobe. Znam da je jedan bio u pritvoru zbog pokušaja silovanja, napisao je Lukin napadač
Vidi originalni članak

Jedan od petorice mladića koji su brutalno pretukli Luku Ritza i nanijeli mu smrtonosne ozljede, progovorio je kako mu je bilo u zatvorskoj ćeliji. U pismu, koje je objavio Večernji list, opisao je da su s njim uvijek bili maloljetnici, ali i odrasli muškarci koji su "pali" zbog droge, šverca i silovanja. Društvo se stalno mijenjalo, a on je ostajao.
- U sobi nas je 7, i to nas 4 maloljetnika i 3 punoljetne osobe. Znam da su punoljetne osobe u zatvoru zbog šverca ljudi - napisao je dječak. U pritvoru je doživio i prijetnje pritvorenika.
- Bio sam u svojoj sobi i nekih četvorica dečki što su bili na šetnji počeli su se derati da je jedan od njih bratić Luke Ritza i da će me istući kad ćemo ići na posjetu. Jako sam se bojao - stoji u pismu. Dječak od straha nije mogao spavati pa su mu liječnici prepisali apaurine od 10 miligrama. Nekoliko dana poslije dobio je antipsihotik Seroque 25 mg koji inače uzimaju bolesnici koji pate od halucinacija. Dječak koji je napisao pisma danas je na slobodi i čeka završetak postupka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • aura 31.03.2009.

    I treba da ga je strah i to čitav život, i Luku je sigurno bilo strah dok je dobijao nogom u glavu. Neka isproba sam ono što je drugima radio, a što se tiče apaurina ne bi mu ih dala, neka pati. Apaurine trebaju samo oni koji ih zaslužuju, a kako smo u recesiji moramo štediti i to upravo na ovakvim tipovima.

  • zoki35 30.03.2009.

    Sada je -decak- a kada je tukao bio je mangup. Pa i treba da se boji,trebali su ga samog stavit sa pedofilima i silovateljima pa nek misli o onomo sto je uradio,nije mislio dok je tukao da se Luka boji,nije osetio muke i patnju Lukinih roditelja koji ce duze od njega piti tablete za smirenje,samo steta sto je pusten,trebali su ga zadrzat nekoliko godina pa nek digne ruku sam na sebe.

  • Drenovci 30.03.2009.

    Od straha nije mogao spavati,,ma zamisli,a mogao je spavati kada je ubio dečka i sakrivao se danima.......takvima nije mjesto u zatvoru sa švercerima i silovateljima,,već sa ubojicama....!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare