To je to što me zanima!

Optuženik: Nisam metlom zatukao susjedu Dragicu

Zagreb: Borisa Galinca (38) tužitelji terete da je u siječnju istukao susjedu i ugušio ju jastukom. Nakon toga joj je iz novčanika ukrao 900 kuna
Vidi originalni članak

Toga dana, 13. siječnja, sam oko 16 sati otišao kod susjede Dragice Martek, da vidim treba li joj što pomoći. Ulazna vrata su bila odškrinuta. Ušao sam unutra i vidio da susjeda leži pored kreveta. Primio sam ju lijevom rukom za vrat da provjerim je li živa. Tada mi je njena kosa pala na cipele. Strašno sam se prestrašio i otišao sam doma. Zbog straha o tome nisam nikome ništa rekao, branio se u ponedjeljak na Županijskom sudu u Zagrebu Boris Galinec (38). On je optužen da je susjedu Dragicu (77) ubio na okrutan način zbog koristoljublja. Optužba ga tereti da je staricu brutalno pretukao metlom po glavi i ugušio jastukom. Nakon toga joj je iz novčanika ukrao 900 kuna. Galinec je već robijao. On je 1996. u Jastrebarskom provalio u kuću Petra G. (89) i starca izudarao kolcem do smrti. Osuđen je na 13 godina zatvora. Izašao je 2008. nakon što je u zatvoru bio 12 godina. Tijekom policijske obrade je rekao kako je odlučio pokrasti susjedu jer je načuo da u kući ima popriličnu svotu novaca od prodaje nekog zemljišta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.07.2010.

    Naslov clanka vam je pravi, ali prva pomisao, prije nego procitas: Nisam je metlom, nego necim drugim i necu vam rec.

  • mmirka 19.07.2010.

    u Minnesoti je mladić od 17 god ukrao vozilo,bježao policiji zatim skrivio prometnu nesreću i dobio 10 godina zatvora,a ovaj u Hrvatskoj brutalno ubije čovjeka i dobije 12 godina zatvora. Apsurd. btw izađe nakon tih 12 godina i ponovo ubije...pa ovo ima samo kod nas!!!

  • Nizozemac 19.07.2010.

    Ovaj Lik je ocigledno bolestan ,pa jel se nevidi po fotki ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare