To je to što me zanima!

Optužili T. Kovaka koji je pregazio ženina ljubavnika

Tomislav Kovak je 31. siječnja čekao Z. Bujasa u svom autu s namjerom da ga ubije. Udario ga je autom pa je par puta prešao preko njegova tijela
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je na Županijskom sudu optužnicu protiv Tomislava Kovaka (43) zbog ubojstva šibenskog poduzetnika Zorana Bujasa. On je 31. siječnja ujutro sjedio u Chevrolet Tacumi s namjerom da ubije Bujasa. Oni su se to jutro i posvađali u Kovakovu autu. Kad je Bujas prolazio ispred automobila, Kovak je naglo krenuo i udario Bujasa koji je pao na pod. Potom je u više navrata prešao autom preko Bujasova tijela i nanio mu teške ozljede zbog kojih je preminuo. Kovaku je Izvanraspravno vijeće Županijskog suda produljilo pritvor, javlja Cropress.

ŠIBENIK: LJUBAVNIKA SVOJE ŽENE GAZIO DO SMRTI

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 27.05.2008.

    @DALCOM-e..potpisujem to!!! jer ti jednostavno nemožeš do žene doći ako ona nepristaje,ali ako pristane,kao u ovome slučaju,onda zna se tko je glavni krivac..ok,i taj pregaženi je isto usra,ali žena je žena....nju bi tenkom par puta ispegla!!! i vidte dragi moji šta žene mogu od čovijeka napravit,ubojicu!!

  • tajnamoja 27.05.2008.

    Svi su mu krivi jer on nije bio sposoban dati ženi što traži.

  • dalcom 27.05.2008.

    trebao je tu preljubnicu zgazit,svoju ženu

Komentiraj...
Vidi sve komentare