To je to što me zanima!

Optužit će Rena Sinovčića, prijeti mu 5 godina zatvora

Sinovčića će optužiti zbog pokušaja utjecanja na svjedoke kako bi zaštitio Zlatka Lisicu od optužbi za kamatarenje. Prijeti im po pet godina zatvora
Vidi originalni članak

Zadarskog poduzetnika Renu Sinovčića će optužiti zbog pokušaja utjecanja na svjedoke kako bi zaštitio Zlatka Lisicu od optužbi za kamatarenje. Državni odvjetnik Trpimir Kučina potvrdio je kako će optužni prijedlog protiv Sinovčića podnijeti u četvrtak, a protiv Lisice u petak, piše Dalmacijanews. Prijeti im pet godina zatvora. Prema optužbi, Sinovčić je pokušao nagovoriti svjedoke da povuku iskaze protiv Zlatka Lisice koji je bio u zatvoru zbog pljačke Dalmatinske banke. Nakon što je izašao iz zatvora prebacio se na kamatarenje, a u kolovozu ove godine je ponovno završio u zatvoru jer je dužnicima prijetio zbog kašnjenja vraćanja duga koji se popeo na 8000 eura. Sinovčić je rekao svjedocima kako će im 'dati što god hoće' te će imati njegovu zaštitu promijene li priču. Razgovor je snimila policija, a Sinovčića su uhitili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mačkica5 23.09.2010.

    reno reno,ni ti nećeš sto godina..pa kako ti bilo,a ja kažem,sve se vraća,sve se plaća,pa kad tad

  • CHUPACHABRA 23.09.2010.

    ma jooooooj,pusti tog unovčića,ma nije valjda da policija nezna da je on najveci reketar i kamatar u zadru i okolici.pa policija to mora saznati.polako polako ali i ti si sinovcicu dosao na tapet.

  • antonio vruće mi je 23.09.2010.

    a kakav je on čevkur poduzetnik...šta je to nova titula za kriminalce i ostali šljam???

Komentiraj...
Vidi sve komentare