To je to što me zanima!

Optužnica protiv Ivana Penića zbog privatizacije Geofizike

Penića se sumnjiči da je novim vlasnicima Geofiziku prodao daleko ispod tržišne cijene. Državna revizija, na čelu koje je bila Šima Krasić, pročešljala je 2003. godine privatizaciju tvrtke
Vidi originalni članak

Iz policije je u DORH stiglo posebno izvješće za nekadašnjeg ministra unutarnjih poslova i šefa Hrvatskog fonda za privatizaciju, Ivana Penića, zbog njegove uloge u privatizaciji Geofizike. Večernji list javlja kako se radi o prvom slučaju na koji se primjenjuje ukidanje zastare za kriminal u pretvorbi i privatizaciji. 

Penića se sumnjiči da je novim vlasnicima Geofiziku prodao daleko ispod tržišne cijene. Državna revizija, na čelu koje je bila Šima Krasić, pročešljala je 2003. godine privatizaciju tvrtke, a taj su nalaz u obliku izvješća poslali u DORH. To je jedna od skoro 200 prijava koje je revizija podnijela.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 6

  • banovina oo1 09.03.2012.

    osim njega ima još tih smradova koji su uništili Hrvatsko gospodarstvo, sve ih pohapsit i sve im oduzet, lako se može utvrditi šta su imali do 1991.god. Pašalića,Žužula,Mudriniča,Škegru,onu buljooku iz IGH i još njih puno,ZNA SE koji su.A ta ŠIMA KRASIČ nju pogotovo staviti u ŠKRIPAC, ona zna najviše,njoj reviziju i njezinoj rodbini.OSNOVATI POSEBNU EKIPU koja če svu tu gamad pohapsit i po kratkom postupku osudit za veleizdaju.

  • crestor 08.03.2012.

    Kriv je,i ne samo za Geofiziku.

  • tulipanjorgovan 08.03.2012.

    Fala k..... počelo je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare