To je to što me zanima!

Optužnica protiv tri policajca zbog ubojstava u Gruborima

U selu kod Knina 25. kolovoza 1995. ubijeno je šest srpskih civila te je zapaljena većina kuća i drugih objekata. Optuženi su Frane Drlje, Božo Krajina i Igor Benetija
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv trojice policajaca iz antiterorističke postrojbe zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u selu Grubori. Optuženi su Frane Drlje, Božo Krajina i Igor Benetija, prenosi HRT. optužnica nije podignuta protiv Berislava Garića zbog nedostataka dokaza, a protiv ratnog zapovjednika specijalne policije Željka Sačića provodi se odvojeni postupak. Sačića sumnjiče da nije poduzeo ništa da spriječi zločin niti da ga kazni. Odvojena istraga zatražena je i za Drlju zbog zločina u Ramljanima. 

U selu Grubori kod Knina 25. kolovoza 1995. ubijeno je šest srpskih civila te je zapaljena većina kuća i gospodarskih objekata. Optuženi su pušteni iz pritvora te će suđenje čekati na slobodi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kristov 17.12.2010.

    Za projekt "Spaljena zemlja" ili Velika Srbija nitko nije optužen niti odgovarao. Zna li tko za ime Veljko Kadijević, Hadžić, Mamula (provjeriti vilu u Opatiji), Stipe Mesić,(vrhovni zapovjednik), čini se da se tih zbivanja i ljudi nitko ne sijeća, a onda toga nije niti bilo...Ako tko zna nešto o tome, molimo da progovori..

  • Mika_8 17.12.2010.

    Kad su u pitanju Hrvati onda se gleda na sest civila,osam kuca,pet stala,tri krave,sedam svinja,kokosi...A Srbi poruse gradove,naprave genocid i politicku tvorevinu na genocidu i nikom nista!!!! Sve su to krivi "nasi" politicari...Jaca,Josipovic,Sele....

Komentiraj...
Vidi sve komentare