To je to što me zanima!

Optužnica za stravični zločin: Ugušio je jastukom, umotao tijelo u tepih i bacio u dvorište

Dokaže li mu se krivnja, za kazneno djelo ubojstva prijeti mu kazna zatvora od najmanje pet godina. Za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga prijeti mu kazna zatvora u trajanju do deset godina
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podignulo je optužnicu protiv 30-godišnjaka zbog ubojstva tinejdžerice čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno umotano u tepih i odbačeno na stepenice ispred zgrade u Novom Zagrebu.

Tridesetogodišnjeg državljanina BiH državno odvjetništvo sumnjiči za ubojstvo i omogućavanje trošenja droga. Tereti ga se da je od 25. siječnja do 14. veljače ove godine u stanu u kojem je neprijavljeno stanovao u Zagrebu, dopustio djetetu (rođena 2003.) da boravi s njime u tom stanu.

POGLEDAJTE VIDEO Privođenje muškaraca koji se dovodi u vezu s ubojstvom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je znao koliko joj je godina, ostavio joj je dostupnu svoju metadonsku terapiju te joj u više navrata davao marihuanu i amfetamin, javlja dnevnik.hr.

Također, tereti ga se da je 14. veljače oko 20 sati, s ciljem da je ubije, pritisnuo jastuk na lice tinejdžerici te prekinuo dotok zraka uslijed čega je ona preminula. Potom je u jutarnjim satima 15. veljače njezino tijelo umotao u tepih i ostavio ga na stepenicama podrumske prostorije obližnje zgrade.

STRAVA U NOVOM ZAGREBU Drogirali su se i umrla je? 'Bila je mrtva kad sam se probudio'

Dokaže li mu se krivnja, za kazneno djelo ubojstva prijeti mu kazna zatvora u trajanju od najmanje pet godina. Za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga, dokaže li da se kriv, prijeti mu kazna zatvora u trajanju do deset godina.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Cirenac 18.07.2020.

    Toga koji je napisao taj zakon i sve one koji su glasali za taj zakonpod hitno treba poslati u Vrapčer i to na duži rok.

  • jožek2 18.07.2020.

    Za ovaj stravičan zločin predviđena kazna od 10. g. zatvora, svaka čast takvom zakonu i takvom hrvatskom sudu i sucima, i sve to još više upućuje na nasilje i ubojstva širom Hrvatske .

  • ypsilon 18.07.2020.

    " ... za kazneno djelo ubojstva prijeti mu kazna zatvora u trajanju od najmanje pet godina ..." sprdačina od zakona i krivosuđa ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare