To je to što me zanima!

Optužnicu u aferi Safari sud je vratio USKOK-u na doradu

J. Husarića je Uskok optužio da su mu safari platili direktori firmi Vodoprivreda Lonja-Zelina i Proning. Navodno im zato osigurao poslove s Hrvatskim vodama
Vidi originalni članak

Predsjednica Optužnog vijeća Županijskog suda u Zagrebu Tanja Pavelić Borzin vratila je Uskoku na doradu optužnicu protiv Jadranka Husarića. Bivšeg direktora Hrvatskih voda Uskok je optužio da su mu safari u Namibiji platili Zoran Crneković i Božidar Deduš, direktori firmi Vodoprivreda Lonja-Zelina i Proning. 

Tim se firmama Husarić "odužio" tako što im je osigurao poslove s Hrvatskim vodama. No, obrazlažući optužnicu Uskok nije naveo odnose li se te usluge na već sklopljene ili poslove koje su trebali tek dogovoriti.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • Capafiori 22.05.2012.

    Safari Hrvatskih voda i Hrvatskih šuma je otvoren odavno, pa što to USKOK obrađuje kad treba dorada za optužnicu? Dorađuje se kupovina vremena za lovce koji će se izgubiti u magli.

  • user_122388 21.05.2012.

    JAVNI NATJEČAJ - Sređujem sve i svakakve poslove ispod stola. Za uzvrat tražim kartu u jednom smjeru za Havaje, i neko drugo državljanstvo. Može i koja podeblja koverta (nema veze koje boje).

  • čamil 21.05.2012.

    Kad već ima slika, napišite šta je ono iza antilope.

Komentiraj...
Vidi sve komentare