To je to što me zanima!

Orepić nepropisno parkirao da mirno popije kavu i pojede kifle

Orepić je svoj Renault Talisman dubrovačkih registracija u subotu ujutro ostavio preko cijelog nogostupa, a snimljen je kako za to vrijeme bezbrižno pije kavu u obližnjem kafiću
Vidi originalni članak

Sramotna je nekultura bivšeg ministra unutarnjih poslova. Nehajno se parkirao i onemogućio prolazak pješacima, invalidima i majkama s kolicima kako bi sjedio u kafiću.

Javio nam je to čitatelj iz zagrebačke četvrti Knežija u kojoj inače živi Vlaho Orepić, danas nezavisni saborski zastupnik, a nekad Mostov ministar.

Orepić je svoj Renault Talisman dubrovačkih registracija u subotu ujutro ostavio preko cijelog nogostupa, a snimljen je kako za to vrijeme bezbrižno pije kavu u obližnjem kafiću. Njegovi susjedi nisu očekivali takvu bahatost, pa su nam zato i javili ovaj neprimjerni potez.

Orepića smo dobili na putu prema jugu, a kaže nam da je bio u žurbi, te je samo 10-ak minuta ostavio automobil s upaljena četiri žmigavca. Rekao je prvotno i da nije vidio da je nekome smetao, a kada smo ga upozorili da se jasno vidi da je zablokirao nogostup, ispričao se.

- Je, to je moj grijeh i ispričavam se. Sva mjesta su bila zauzeta, a ja sam otišao na brzinu kupiti dvije kifle za put i popiti kavu. Nisam trebao tako stati - rekao nam je Orepić.

Orepić nije dobio kaznu jer u blizini nije bilo prometnih redara i policije. Za ovakve slučajeve kazna je od 300 kuna jer je blokirao cijeli nogostup. Da mu je “pauk” došao odvesti automobil, to bi ga koštalo barem još 500 kuna. Orepića smo već uhvatili u prekršaju dok je bio ministar. Prije dvije godine pred zgradom MUP-a pretrčavao je Savsku cestu.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • gvagec 12.11.2018.

    Pa ključevi su bili u autu i mogel ga je pomaknuti kome je smetao ?????????????????????!!!!!!!!!!

  • Fighter for Justice 12.11.2018.

    Koliko vidim auto nikome ne smeta svi imaju prolaz!? U čemu je kvaka ?

  • Deda1933 12.11.2018.

    Tako se stao jer može. Opet, ispričao se i maknuo. Nije opsovao novinara, ne daj Boze nasrnuo na njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare