To je to što me zanima!

Orepić o Agrokoru: Hrvatska tu nije mogla proći bez kriminala

U intervjuu za N1 ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić govorio je o ukidanju dosadašnjeg modela ekonomije na 'hrvatski' način te o potencijalnog gospodarskom kriminalu
Vidi originalni članak

Istragu o potencijalnom gospodarskom kriminalu ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić opisao je kao jednu od najkompleksnijih koju je hrvatska policija ikad provela. U njoj sudjeluju, otkrio je ministar, opsežne policijske snage na čelu s USKOK-om pri čemu policija tijesno surađuje s Državnim odvjetništvom, prenosi N1.

- Agrokor je sinonim političkih, društvenih i gospodarskih odnosa nastalih nakon kriminalne privatizacije. Vjerujem da je ovo lom takvih odnosa i nadam se da će u gospodarstvu nakon Agrokora se uspostaviti normalni gospodarski, društveni i politički odnosi, kazao je Orepić.

Tome je dodao kako Hrvatsku u situaciji gdje jedna tvrtka ugrožava čitavo gospodarstvo nije mogao zaobići kriminal.

- Mi moramo biti svjesni potrebe da se procesuira i locira odgovornost te tko nas je u tu situaciju doveo i budite uvjereni mi ćemo to napraviti, kazao je Orepić.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dom01 22.04.2017.

    Haha nisi sposoban naci pocinitelja svastike a naces copor koruptne mafije

  • barbossa 22.04.2017.

    A kad buš privel na obavijesni razgovor Sašicu Lekovića, svog najboljeg drugara, radi širenja lažnih vijesti i uznemiravanja javnosti?

  • ljubica ljubičica_1 22.04.2017.

    Točno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare