To je to što me zanima!

Orešković primio veleposlanicu SAD-a, razgovarali o suradnji

Šef hrvatske Vlade zaželio je Juliete Valls Noyes dobrodošlicu i uspjeh na njezinoj novoj dužnosti te istakno odlučnost za nastavkom  hrvatsko-američkog partnerstva
Vidi originalni članak

Premijer Tihomir Orešković primio je danas u nastupni posjet veleposlanicu Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Juliete Valls Noyes.


Zaželio joj je dobrodošlicu i uspjeh na njezinoj novoj dužnosti te istakno odlučnost za nastavkom hrvatsko-američkog partnerstva. Izrazio je spremnost Republike Hrvatske na daljnje razvijanje prijateljstva i savezništva na svim područjima od zajedničkog interesa, priopćili su iz Vlade.


Orešković je veleposlanici Valls Noyes izložio prioritete hrvatske unutarnje i vanjske politike, s posebnim naglaskom na pozitivnu promjenu poslovne klime te uvjerenje da će već prvi potezi nove vlasti biti prepoznati među američkim gospodarstvenicima i investitorima kao povod za intenzivniju gospodarsku suradnju i ulaganje u Republiku Hrvatsku.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • SDPCHETNICI 09.02.2016.

    AMERIKANCI SU PREMIJERU PRENIJELI SVOJA ISKUSTVA U BORBI PROTIV KOMUNIZMA:OTKAZ S POSLA,ZATVOR I ZABRANA RADA SVIM STRANKAMA KOJE "PODSJECAJU" NA KOMUNJARE! GOD BLESS USA!

  • Voltaire_ 09.02.2016.

    S gospodinom ? Oreskovicem uz Bozju pomoc naprijed u proslost :)

  • Voltaire_ 08.02.2016.

    Sad ce vlada i ministar kulture ? Hasan osjetiti kako Musa dere jarca :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare