To je to što me zanima!

Orešković u dnevnom boravku sa psom čeka rezultate izbora

Postoji nada za Hrvatsku da će se izgraditi jedna progresivna građanska emocije. Nisam gradila kapital za sebe, gradila sam kapital za ove ljude, rekla je Dalija Orešković nakon prvih rezultata...
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja Dalija Orešković rezultate predsjedničkih izbora čeka u krugu svojih najmilijih te najužih suradnika. Izborni stožer je, zapravo, njen dnevni boravak u kojemu joj društvo pravi i njen pas u Ulici kneza Mislava 14.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U "donjem domu" biranih kandidata za čelnika ili čelnicu Lijepe naše, najbolja je za sada, Dalija Orešković koja ima 2,85%, a slijede ju Ivan Pernar 2,59%, Katarina Peović 1,10%, Dejan Kovač 0,95%, Nedjeljko Babić 0,20%, Anto Đapić 0,18%.

OBRADILI VIŠE OD 99 % LISTIĆA Milanović i Kolinda u 2. krugu: Škori falilo 42 tisuće glasova!

- Postoji nada za Hrvatsku da će se izgraditi jedna progresivna građanska emocije. Nisam gradila kapital za sebe, gradila sam kapital za ove ljude, neki od njih su došli i prvi put koji nisu članovi moje stranke iz Šibenika, Varaždina čisto zato da se zahvale na mojoj upornost na političkoj sceni govori, a u prilog tome da moja politička opcija nije bila show program, parole ni zabava već promišljanje kako ćemo mi svi skupa živjeti - rekla je za RTL Dalija Orešković.

REAKCIJA PREDSJEDNICE Grlila i ljubila Jakova: 'Ovo je bila bitka deset na mene jednu'

 Dalija Orešković glasala je u zagrebačkoj VII. gimnaziji, a njezini simpatizeri traže simboliku u činjenici kako je ona svoj glas ostavila u gimnaziji, dok je primjerice trenutna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović glasala u osnovnoj školi, a Ivan Pernar u vrtiću.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 23.12.2019.

    pa ima gore rezultate od hajduka

  • patagonija1 23.12.2019.

    Dalija je najčišča osoba . zasluzila je SVE glasove

  • domo 23.12.2019.

    Po meni malo neozbiljno.. Dalija ne uvlaći odmah obitelj i dom u politiku... To je svetinja... Mogla je otići u kafić i tamo si okupit društvo jer onda bi izgledala kao da ima veću podršku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare