To je to što me zanima!

"Orešković većinu rasprave u Saboru nije uopće razumio..."

Još je tužnije da on ne razumije koje su njegove odgovornosti, a to je ukupnost svih ministarstava koje vodi i odgovornost za svakog ministra, kaže Ivan Rimac
Vidi originalni članak

Nažalost, evidentno je iz ponašanja Tihomira Oreškovića da većinu te rasprave u Saboru, koja je u petak trajala preko 10 sati, nije razumio, rekao je u subotu politički analitičar, profesor Ivan Rimac u Intervjuu tjedna Hrvatskoga radija.

- On apsolutno, osim onih nekoliko zastupnika koji su mu se obratili na engleskom jeziku, nije razumio o čemu se raspravlja, ali još je tužnije da on ne razumije koje su njegove odgovornosti, a to je ukupnost svih ministarstava koje vodi i odgovornost za svakog ministra i njegovo djelovanje. Ako je već usporedio saborsku raspravu sa svojom firmom, nije načisto da su, ne samo zastupnici, nego i građani, sada njegovi dioničari - koje bi trebao čuti i slušati, a on u ovakvom ponašanju, izgleda, funkcionalno gluh za demokratski dijalog - rekao je Rimac o Oreškoviću. 

Idi na 24sata

Komentari 464

  • balegovac 25.01.2016.

    Sto gore to bolje,Oreskovic to ne razumije,vecina Balkanskih politicara razmislja po onoj staroj * USE NASE I PODASE. CAPITO.

  • Pukovnik10 24.01.2016.

    što bih on to trebao razumjeti onaj prostačluk govora .

  • dragan1967 24.01.2016.

    Bitnije je dali će oni njega slušati i razumjeti .. a ne on njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare