To je to što me zanima!

'Oreškoviću, biste li zaposlili nekoga s lažnom diplomom?'

Živi zid je preko svojeg Facebook profila uputio javno pitanje hrvatskom premijeru Tihomiru Oreškoviću, te ga mole da javno odgovori cijelom hrvatskom narodu
Vidi originalni članak

Budući da je imenovanje Milijana Brkića, glavnog tajnika HDZ-a, za novog ministra branitelja gotovo već riješena stvar, jer ga je u srijedu i Most javno podržao, rekavši da je za ministarstvo branitelja najvažnija diploma Domovinskog rata koju Brkić nedvojbeno ima, i Živi zid se oglasio na tu temu. 

Oni su, zapravo, uputili javno pitanje za premijera Tihomira Oreškovića i mole ga za javni odgovor.

- Pitanje za premijera Oreškovića, bi li u poduzeću za kojeg je radio na odgovornu funkciju zaposlio osobu koja je do diplome došla na prijevaru? Molimo ga da javno odgovori hrvatskom narodu - objavio je Živi zid.

 
Idi na 24sata

Komentari 338

  • fenix77 25.02.2016.

    Orešković jadan niti nezna što mu sve Karamarko i Kolinda uvaljuju. On ne poznaje suštinu stvari , pa ne može niti znati što mu je i kakv mu je djelokrug rada, ovlasti... Zbog toga mu partneri iz lopovske stranke uvaljuju i podvaljuju svašta, a on se iscrpljuje istraživanjem, ispada neodlučan i na kraju za sve odgovoran!! Bože čuvaj Hrvtasku.

  • franjo19 25.02.2016.

    Crnoja je imao dvije diplome , Brkic jednu . Za ministra treba neko sa tri diplome

  • andzeomikael 24.02.2016.

    jadni mi sa ovakvim teletom na celu zivog zida...majko moja, izgleda ko balavac u pubertetu i on hoce nesto o politici raspravljat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare