To je to što me zanima!

Ortačkom kapitalizmu možemo zahvaliti jer većini članica EU odavno gledamo u leđa...

Mnogi “uspješni” poduzetnici koji su boravili u pritvoru govore o glibu u kojem smo zapeli i iz kojeg nikako da izađemo. Nije tajna da je u Hrvatskoj prevelik upliv politike u ekonomske procese.
Vidi originalni članak

Poduzetnik godine Đuro Horvat, koji je uhićen na zahtjev europskih tužitelja zbog sumnji u namještanja natječaja i preplaćivanje sortirnice otpada u Rijeci, pa pušten da se brani sa slobode, nije bio široke ruke samo prema svojim radnicima, kojima je posuđivao novac bez kamata kako ne bi zapali u dužničko ropstvo. Osim SDP-a, čiji je član, a koji ga je suspendirao do kraja procesa, donacije prije parlamentarnih i lokalnih izbora dijelio je po cijelom političkom spektru. Mislio je i na Reformiste, Stranku s imenom i prezimenom, ali i na izazivače s desnice, od HDZ-a do Domovinskog pokreta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lamrak67 08.04.2023.

    Zakaj bi g.Đuro Horvat, kao poduzetnik na repu bio kriv ili neznam, bez političkog establišmenta u gradskoj upravi, bez obzira tko obnaša vlast i bez obzira u kojem gradu, bi prvi valjda trebali odgovarati, na čelu s gradonačelnikom. Nekakav poduzetnik, bilo koji, promjeni cijenu u ponudi na više u roku keks, ili u roku od 10 minuta, na poziv politike!? Dakle, onaj političar koji je to omogučio ili zvao, treba odgovorati i što nova sortirnica na radi godinu dana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare