To je to što me zanima!

Osam i pol godina zatvora: U suprugu je ispalio 15 metaka!

Danijel Davidović (30) je u napadu ljubomore pokušao ubiti suprugu J.J. (27) te je u nju krajem svibnja prošle godine ispalio 15 metaka. Dobio je 8,5 godina zatvora
Vidi originalni članak

Sram vas bilo! Osudili ste nevina čovjeka!, grmio je s optuženičke klupe Danijel Davidović (30) iz Đakova, kojeg je sudac Županijskog suda nepravomoćno osudio na osam i pol godina zatvora. 

Danijel je, naime, u napadu ljubomore pokušao ubiti suprugu J.J. (27) te je u nju krajem svibnja prošle godine ispalio najmanje 15 metaka. Tereti ga se za pokušaj teškog ubojstva i nelegalno posjedovanje oružja.

Prije nego što je pucao u suprugu, Danijel ju je pitao: "Što misliš, imam li ti pravo oduzeti život?". Nakon što mu je supruga rekla da nema pravo, jer joj ga nije ni podario, udario ju je, izvadio pištolj i upitao: "Biraj gdje da ti pucam, u glavu ili srce!".

Prema ženinom svjedočenju, muž ju je optužio za nevjeru, a sve zbog SMS-ova u mobitelu za koje je mislio da su ljubavnikove, a ne, kako ona tvrdi, od kolege s posla. 

- Rekao je kako me htio zadaviti na spavanju zbog tih poruka, ali se predomislio, ispričala je njegovu reakciju toga kobnoga jutra kad ju je probudio.

Potom je otišao u Našice tražiti navodnog ljubavnika, nije ga bilo dva sata, a onda se vratio i predložio supruzi da ju odvede na posao u Osijek. Pritom su odveli dijete njegovoj majci na čuvanje. 

- Kada sam ostavljala dijete, rekao mi je da se odem pozdraviti s njim. Nisam ništa slutila, ispričala je.

Kad su prošli skretanje za Osijek kod Čepina, skrenuo je na poljski put te je napao i vrijeđao. Pokušala je izaći iz vozila, ali je zatvorio vrata.

- Pucao mi je u leđa i ruke. Pala sam, jedina mi je opcija bila da se pravim mrtvom. Čula sam mu korake kroz žito. Zatvorila sam oči jer da je vidio kako gledam, uvjerena sam da bi završio započeto - posvjedočila je. 

Sjeo je za upravljač i odvezao se u policijsku postaju. Stavio je pištolj na pult i prozborio: "Ubio sam ju".

Ranjena je žena za to vrijeme teturala po poljskom putu, dozivajući pomoć. Nitko ju nije mogao čuti. Ugledala je uskoro slamku spasa - stigli su policija i Hitna pomoć. Život joj je spasila brza reakcija liječnika. Imala je 15 prostrjelnih rana.

Supružnici su u vezi još od 2001. i školskih dana. U braku su šest godina, a posvađali su se, kaže ona, i na sam dan vjenčanja.

- Barem desetak puta me fizički napao, jednom i dok sam bila trudna. Dosta je eksplozivne naravi. Nisam se žalila mami i sestri, niti ga prijavila jer me je bilo sram - rekla je na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • pepeljuga32 21.02.2014.

    da nema kurvarluka,do ovoga svega nebi ni došlo...lako je ostaviti dijete svekrvi,muž neka crnči i nek pare donosi a žena od jednog do drugog ljubavnika po doze,i onda on kriv...ma volila bi vas vidjeti u njegovoj situaciji..lako je sad reći ja bi ju istukao,ja bi se rastao,,bla,bla bla..dok ne budeš u takvoj situaciji ne znaš šta bi napravio..

  • pepeljuga32 21.02.2014.

    ooo jadnica jadna,toliko se loše osjećala kraj čovjeka koji joj je sve pružio,toliko ga se bojala,da je morala tražiti ljubavnika i to ne jednog nego dva.umjesto da se rastane...al lako je pisati o čovjeku kojeg ne poznate....nije to trebao napraviti,ali nitko ne znamo šta bi mi napravili da smo bili na njegovom mjestu...

  • ivicadvdc 30.01.2014.

    Dajte ljudi,šta tu pišete gluposti kada nemate pojma o čemu se zapravo radi! Ja sam osobno upoznat sa svim detaljima koji su prethodili ovom događaju,kao i sve što se događalo kasnije. Bio sam prisutan kad mu je izrečena presuda. Jasno mi je zašto njegova sada već bivša supruga laže jer je pokvarena i želi se osvetiti... NIJE MI JASNO ZAŠTO NOVINARI "LAŽU" I POKUŠAVAJU ČOVJEKA PRIKAZATI ONAKVIM KAKAV ON ZAPRAVO NIJE! Nije ispalio 15 metaka. Medicinsko vještačenje je reklo 5. Nije rekao: "osudili ste nevinog čovjeka",nego nešto sasvim drugo... Danijel je jako vrijedan i pošten čovjek koji je radio duplo više nego jedan prosječan čovjek,sa razlogom da bi svojoj obitelji priskrbio sve što je potrebno. Imao je svoju privatnu firmu,istovremeno je radio posao u firmi i gradio svojoj obitelji kuću. Dok je njegova "žena" (ako je se tako može nazvati) radeći u Osijeku vucarala se sa radnim kolegama. Radi u fini u trezoru i znala je više puta prenočiti u Osijeku iz razloga što se trezor "pokvario",dok je on kod kuće čuvao dijete. To Danijelu i nije predstavljalo neki problem dok nije toga kobnog jutra našao poruke od "radnog kolege". Te poruke na sudu nisu htjeli ni pročitati jer su kako navode: PREVIŠE EROTSKOG KARAKTERA. Toga dana su se svađali sve dok ona nije priznala riječima: DA,JEBALA SAM SE S NJIM!!! Na to je pucao i otišao prijaviti se u policiju. Ja ne kažem da nije kriv,ali treba ispitati okolnosti... Ja bih volio vidjeti sve vas koji pišete gluposti kao i toga suca koji mu je dosudio toliku kaznu kako bi reagirali u istoj situaciji i dali bi bili ljubomorni.Da znate koliko je ta "žena" pokvarena drugačije bi pisali. Danijela pozna jako puno ljudi i svi koji ga znaju zgražaju se na presudu jer znaju da za taj nemili događaj mora biti i ona kriva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare