To je to što me zanima!

Osama bin Laden sokolari u Iranu i uživa sa ženom?

Iran: Sokolar tvrdi da je Osama pod protekcijom Revolucionarne garde, da živi u Teheranu još od 2003. sa ženom i djecom te da je zdrav i opušten
Vidi originalni članak

Najtraženiji terorist na svijetu navodno još od 2003. godine živi u Iranu sa ženom i nekoliko djece, tvrdi glavni lik dokumentarca 'Feathered Cocaine'. Osamu bin Ladena u Teheranu navodno čuvaju samo četiri zaštitara te je pod protekcijom iranske Revolucionarne garde. Bin Laden je nestao 2001. godine te se nagađalo kako živi po špiljama u sjevernom Pakistanu. Alan Parrot, jedan od najpoznatijih svjetskih sokolara o kome u biti dokumentarac govori, tvrdi da Osama sokolari u Teheranu. Navodno je zdrav i toliko opušten da ne pretjeruje sa zaštitarima koje vodi sa sobom. Parrot je čak na bin Ladenove ptice stavio odašiljače kako bi ga mogao locirati u krugu 2,5 kilometra te je podatke o njegovim kretanjima dao američkoj vladi, no oni mu se nikad nisu javili. Glasnogovornik Pentagona, Sean Turner odbio je komentirati te navode. Dokumentarac je snimio bivši CIA-in agent Robert Baer, protivnik američke politike na Bliskom Istoku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vemi 04.05.2010.

    Pa tko još normalan vjeruje da američka vlada želi ubiti OBamu Bin Ladena?? On im je najbolji alibi za buduće ratove. Samo izgovore njegovo ime n CCN-u i cijela američka nacija podrži bombardiranja i klanja civila u zemlji od strateških interesa. Ma dajte!!! Pa nismo djeca!

  • citizen 04.05.2010.

    Aaaaaa...dosta vise s ovim...dosadni su i Bogu i vragu vise...mujahedini i ostala sranja...21 Stoljece!!!!

  • god of war 04.05.2010.

    Da ameri njega oće ulovoit davno bi ga ulovili i do sad ili vješali ili spržili ili šta ja znam šta...američka vlada zna koliko sere,šta sere i koliko piša dnevno...očito je tu bush napravio svoj dio..! sad je bit samo izcrpit sve novčane nerivate itd itd..pa na kraju odjedno\"imamo Bin ladena\"..glupost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare