To je to što me zanima!

Osama prvi put zaprijetio Obami: Siješ sjeme mržnje

Vođa Al-Qa'ide smatra da predsjednik SAD-a ide stopama svoga prethodnika i poziva muslimane na nove sukobe. Obama je u posjetu S. Arabiji
Vidi originalni članak

Vođa Al-Qa'ide, Osama bin Laden objavio je videosnimku na kojoj optužuje Baracka Obamu da 'izaziva na sukob muslimane', javlja Al-Jazeera.
- Obama i njegova administracija posijali su sjeme mržnje i osvete prema Americi - kaže Bin Laden osvrćući se na američku potporu Pakistanu u borbi protiv terorista u regiji Swat.
- Obama nastavlja koracima svoga prethodnika Georgea Busha postavljajući temelje za dugotrajne ratove - kaže Bin Laden i upozorava Amerikance da se pripreme na posljedice koje će izazvati politika Bijele kuće. Obama, čiji je otac bio musliman, trenutačno je u posjetu Saudijskoj Arabiji. Nada se popraviti imidž Amerike koji su narušili Bushevi ratovi u Iraku i Afganistanu te ophođenje prema ratnim zarobljenicima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • šuma 04.06.2009.

    takva sila s takvim čudima pa da nisu našli bin ladena. ajde molin te kome oni pamet sole.

  • sabo 04.06.2009.

    Prvo:Pročitao sam sve komentare i vidim da na kraju još ima \"stručnjaka\" koji moju vjeru napadaju zbog onoga s čim moja vjera nije imala niti će ikad imati veze. Drugo: gospodari rata u SAD-u su izgubili izbore, ali nisu izgubili snagu i moć. Bin Laden je dobio novi zadatak: Izvršiti još koji teroristički napad kako bi se Amerikanci ujedinili protiv zajedničkog neprijatelja i postavili na vlast Jeba Busha kako bi Rumsfeld ponovo kao ministar obrane ponovo vršio napade na neprijatelje (ovaj put Iran). Ne zaboravite da je Islamska Republika Iran jedina država na Bliskom Istoku bogata naftom i plinom koja nije pod kontrolom američkih kompanija, a to se nesmije dozvoliti.

  • HellbAni_1 04.06.2009.

    bemti takvu vjeru koja zagovara ubojstva... da vidim takvog jednog \"vjernika\" u Hrv, slobodno bi ga Drinom poslao kao i sve od prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare