To je to što me zanima!

Osijek će subvencionirati karte iz Irske: 'Želimo da se vratite'

Nakon što je najavljeno uvođenje izravne zrakoplovne linije Osijek - Dublin za Božić, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić najavio je kako će subvencionirati karte
Vidi originalni članak

Poznato je da se velik broj Slavonaca odselio u Irsku i ostale EU zemlje trbuhom za kruhom. Nakon što je najavljeno uvođenje izravne zrakoplovne linije Osijek - Dublin za Božić, gradonačelnik osijeka Ivan Vrkić najavio je kako će subvencionirati karte.

- Grad Osijek će subvencionirati povratak i posjet naših sugrađana koji su na privremenom radu u Dublinu. Za kartu koja ukupno košta 2.500,00 kn iznos od 500,00 kn će subvencionirati Grad nakon čega će konačna cijena biti oko 2.000,00 kn. Cilj je potaknuti naše privremeno odsutne sugrađane na što češći povratak u Osijek s konačnom željom da se ponovno dosele kući. Na njima je da se vrate, a na nama je da im stvorimo uvjete kako bi se mogli zaposliti i ovdje planirati svoju budućnost - napisao je Vrkić na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 14.10.2016.

    Hrvatski građani, ne svi, stvarno su neznalice, zatucani ljudi. Sve uljuđene države subvencioniraju avionske karte, a kako bi što više turista došlo u njihove zemlje. Avion sa 150 putnika kad sleti u Split doveze ljude da troše svoj novac u Splitu i okolici. Svaki putnik potroši negdje oko 10 000 kuna za tjedan dana. U Nici slijeće svake minute avion za avionom i Nicom i okolicom vrve turisti koji su platili 750 kuna za kartu i to povratnu. Vrkićevih 500 kuna subvencije po karti neće privući bog zna koliko putnika, jer su letovi za Hrvatsku, ne preskupi, nego katastrofalno skupi.

  • sve u 16 14.10.2016.

    Birali su vlast i sad nas ostavljaju s njima,tko ih hebe jer koga nema bez njega se moze

  • škver 13.10.2016.

    Koja sramota. Uništili Slavoniju a sada je i ponižavaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare