To je to što me zanima!

Osijek: Djeca su pronašla odbačenu bombu u kanalu

Građani su u Osijeku i okolici našli spremnik za automatsku pušku sa 30 metaka, minobacačku granatu i pancirno topovsko zrno kalibra 105 mm
Vidi originalni članak

Osječka policija imala je pune ruke posla sa zbrinjavanjem odbačenih minsko-eksplozivnih sredstava po kanalima i poljima oko Osijeka. U blizini sportsko-rekreacijskog centra Copacabana pronađen je spremnik za automatsku pušku sa 30 metaka, u Antunovcu su djeca pronašla ručnu bombu u kanalu, u Bilju je pronađena minobacačka granata koja je odmah i uništena na mjestu pronalaska, a u Bijelom Brdu pronađeno je pancirno topovsko zrno kalibra 105 milimetara. Policija upozorava da se dragovoljna predaja eksplozivnih sredstava obavlja bez sankcija pa je nepotrebno i opasno odbacivati ih po kanalima i tako ugrožavati živote ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tntrider 15.04.2010.

    Istina je da policija ne sankcionira dragovoljnu predaju oružja,ali zato sankcionira državno odvijetništvo.Dragovoljno sam predao automatsku pušku,bombe, tromblone,eksplozive...i dobio SEDAM MJESECI zatvora.Ma ne predajte im niti jedan jedini metak.Nemojte biti naivci kao ja.Zakopaj-spremi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare