To je to što me zanima!

Osijek: Zbog primanja mita poreznike osudili na zatvor

Tri djelatnika Porezne uprave osječko-baranjske, Zdravko Roškar, Dragoslav Grubišić te Nedjeljko Čulo, osuđeni su u Osijeku zbog primanja mita
Vidi originalni članak

Trojica djelatnika Porezne uprave osječko-baranjske, Zdravko Roškar (51) Dragoslav Grubišić (38) i Nedjeljko Čulo (41), osuđeni su na Županijskom sudu u Osijeku zbog primanja mita i zloporabe položaja. Roškar je dobio četiri godine i 10 mjeseci zatvora, a isto toliko i Grubišić. Čulo je dobio četiri godine. Trojac je uhićen u akciji Uskoka nazvanoj 'Pohlepa' jer su tijekom 2007. tražili 270.000 kuna mita od poduzetnika sa područja osječke županije. Sud im je oduzeo imovinu te izrekao zabranu obavljanja posla četiri godine nakon odslužene kazne.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boki1961 26.11.2009.

    Koliko su tek uzeli, m.... im j...., prijetili su ljudima pljenidbom imovine, blokadom računa i inim nastranim poreznim nedjelima. Kolike su bacili u stečaj i propast. Treba im oduzet svu imovinu i zabraniti doživotno rad u državnim službama. Neka rade neki pošteni posao pa nek im onda inspektori dolaze na vrata. Šljam i ološ korumpirana. Tako i oni u Zagrebu, šefovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare