To je to što me zanima!

Osječanin Glavašu oštetio BMW, a on se nije uzrujao

Na Glavašev BMW 3 je, pola sata prije početka skupa stranke u dvorani Zrinjevac, u Ulici Grgura Ćevapovića naletio jedan Osječanin (59)
Vidi originalni članak

Pozivanje uglednika HDSSB-a na predizbornom skupu stranke u osječkoj dvorani Zrinjevac u subotu prošlo je bez Branimira Glavaša. Naime, on je, nekoliko minuta prije izlaska na binu, morao napustiti dvoranu na poziv policije i morao puhati alkotest. Na njegov BMW 3 je, pola sata prije početka skupa stranke, u jednosmjernoj Ulici Grgura Ćevapovića naletio Osječanin (59). Šteta nije bila velika, a ni sam Glavaš se nije previše uzrujao.
- Ma, to je bila obična kvrcavica. Vjerojatno se ne bih ni osvrnuo na to da vozač koji je izazvao prometnu nije baš toliko puno prekršio propise. Zato sam i obavijestio policiju o nezgodi. Dakle, moj poziv je bio čisti revolt prema prometnoj nekulturi koje je sve više u Osijeku. Vozio sam po propisima i alkotestom je policija ustvrdila da sam u potpunosti bio trijezan. Doduše, onaj koji je vozio zabranjenim smjerom napirio je 0,33 promila. Ali, i to je dopuštena razina alkohola. Puhanje je bilo više radi kasko osiguranja, preko kojega će se podmiriti troškovi farbanja auta - kaže Glavaš. Ubrzo nakon obavljenih formalnosti oko utvrđivanja krivice, Glavaš se vratio na skup. Ponovo je izabran za predsjednika Zajednice Udruga HDSSB-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majstorović 25.04.2009.

    Jaka vijest...

  • Gatsby 25.04.2009.

    Velika stvar, ogrebali ga malo, prilijepiti će to on \"selotejpom\" ;)

  • Osječanin35 25.04.2009.

    Zašto bi se čovjek uzrujavao zbog kvrcavice? Za to postoje osiguravajuće kuće, kojima plaćamo da se oni sekiraju umjesto nas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare