To je to što me zanima!

Osječanin skočio u bunar i u njemu proveo cijelu noć

Muškarac je u bunaru proveo noć na nedjelju. Ujutro su ga pronašli roditelji. Nije teže ozlijeđen. U policiji kažu da se muškarac (36) pokušao ubiti
Vidi originalni članak

Osječanin (36) je u noći na nedjelju upao u bunar ispred svoje kuće u Vilajskoj ulici i u njemu je proveo noć. Policija je izvijestila da se muškarac pokušao ubiti.
Da sina nema u kući prva je primjetila majka koja je, dok se ujutro probudila, vidjela da drveni zaštitni pokrov na bunaru u njihovom dvorištu ne stoji kako treba. Obuzele su je crne slutnje pa se nije usudila sama ni pogledati u bunar nego je probudila supruga.
- Ležao je na dnu bunara u vodi. Odmah smo stavili unutra ljestve da ga izvadimo, ali nismo uspjeli. Pozvali smo policiju i vatrogasce koji su odmah došli i brzo ga izvadili te odveli u bolnicu. Sam Bog ga je čuvao jer je pravo čudo što je preživio - kaže očajna majka 36-godišnjeg muškarca koji je, doznajemo, dugogodišnji duševni bolesnik. Iako pothlađen, muškarac je bio pri svijesti dok ga je pet vatrogasaca užetom izvlačilo iz dubokog bunara. U bolnici su ga utoplili i obavili sve preglede. Liječnici su ustanovili da nema oštećenja vitalnih organa. Zadržan je na promatranju, a liječnici će mu pružiti i psihološku pomoć jer je policija ustanovnila kako se radi o pokušaju samoubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_35318 28.04.2009.

    nadam se ako mu treba pomoc da ce ge pravovreneno ljecit a ne da se opet desi kakva tragedija

  • lepicane 27.04.2009.

    \"a liječnici će mu pružiti i psihološku pomoć\",e stari tek si sad u banani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare