To je to što me zanima!

Osječanin vozio tramvaj pun putnika i čitao knjigu

Vozača ćemo upozoriti, no vjerojatno neće biti sankcija. Čovjek vozi 30 godina i do sada nije bilo problema. On voli čitati, rekli su u GPP-u Osijek
Vidi originalni članak

Poslao sam sliku jer smatram da vozač stalno mora biti koncentriran i paziti. Ponekad mu netko izleti na prugu pa mora na vrijeme reagirati i zakočiti, a mislim da to ne može ako u vožnji čita, rekao je naš čitatelj A.V. koji je fotografiju snimio u ponedjeljak u tramvaju koji je vozio na liniji Zeleno Polje-Višnjevac u Osijeku.
- Knjiga je bila na kontrolnoj ploči, a vozač je čitao dok je stajao na stanici ali i u vožnji, no uglavnom na ravnim dijelovima na kojima nije bilo puno semafora - objasnio je A.V. U tvrtki Gradski prijevoz putnika Osijek su rekli da su držanje knjige na kontrolnoj ploči i čitanje u vožnji zabranjeni.
- Vozača ćemo upozoriti, no vjerojatno neće biti nikakvih sankcija. Čovjek vozi 30 godina i do sada nije bilo problema. On voli čitati i za to koristi svaku prigodu, no sigurno nije tako neodgovoran da bi čitao tijekom vožnje - kažu u GPP-u Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • evica 02.04.2009.

    pa to su novijeg godista tramvaja,pa mozda covjek uci funkcije svih tipaka,i ostalih prekidaca. covjek movda zeli napredovatina poslu...

  • marin.0202 01.04.2009.

    Pa sto mu netko nije jos dao kavu i sendvic, super !

  • nevidljiv_ca 01.04.2009.

    Ovo ima samo u Hrvatskoj i Somaliji jer da su Shefovi ovog vozaca (bez obzira koliko dugo radi) primjerno kaznili (prvi put novcano, drugi put suspenzija na 3 mjeseca) manje bi bilo mogucnosti da se desi neko iznenadno zlo, tj ON citajuci ima sanse da ubije pjesaka.U canadi bi ostao bez posla 120 bilijuna %, ali ok Hrvatska i Somalija su isti nivo.Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare