To je to što me zanima!

Osječki manijak negira 12 seksualnih napada na žene

Marijo Semper (21) kaže da se ne osjeća krivim. Napadao je usamljene žene koje su noću same šetale gradom. Najmlađa žrtva ima 15 godina
Vidi originalni članak

Na osječkom Županijskom sudu u srijedu je započelo suđenje zatvoreno za javnost Mariju Semperu (21), poznatijem kao "osječkom manijaku". Semper je, naime, krajem prošle godine u četiri mjeseca napao 12 žena. Prvoga dana suđenja izjavio je da se ne osjeća krivim za navedena kaznena djela. Semper je napadao isključivo usamljene žene koje su noću same šetale gradom. Najmlađa žrtva koju je napao imala je 15, a najstarija 36 godina. Napadao je na različitim dijelovima grada, a najčešće u Ružinoj ulici u kojoj je živjeo kao podstanar. Policiji je nakon uhićenja priznao sva kaznena djela rekavši da je to bilo jače od njega. Prema Kaznenom zakonu za bludne radnje predviđene su kazne u rasponu od 3 mjeseca do 3 godine, a za silovanje od 3 do 10 godina.
Nakon što je policija od jedne žrtave dobila potvrdu Semperova ideniteta, pozvali su ga na informativni razgovor. Nije se opirao uhićenju. Semper se, inače, nakon života u SOS Dječjem selu Ladimirevci pokušao osamostaliti u Osijeku. Radio je kao konobar u kafiću i igrao nogomet za momčad iz kvarta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare