To je to što me zanima!

Osječki manijak nije napao i silovao 12 žena, nego 8?

Marijo Semper (22) na sudu u potpunosti poriče četiri kaznena djela, a od preostalih osam neka u potpunosti priznaje, a nekih se, kaže, ne sjeća
Vidi originalni članak

Mariju Semperu (22), mladiću iz Bjelovara koji je u Osijeku od rujna do kraja prosinca prošle godine napao 12 žena, a dvije od njih i silovao, državno odvjetništvo je odlučio promijeniti optužnicu. Naime, na dosadašnjim za javnost zatvorenim raspravama dosadašnja optužnica postala je lako oboriva, jer ne postoje dokazi za nekoliko žrtava. Semper u potpunosti poriče četiri kaznena djela, a od preostalih osam neka u potpunosti priznaje, a nekih se ne sjeća. Time se ponovo potakla priča da je u isto vrijeme sa Semperom u Osijeku bio barem još jedan manijak. Uostalom, neposredno nakon Semperova uhićenja u Osijeku je policija u siječnju zabilježila još dva napada na žene.
Policija je uhitila Sempera 27. prosinca, nakon što ga je raskrinkao videonadzor u Radićevoj ulici. Kamera ga je tada zabilježila kako prilazi jednoj ženi. Najmlađa njegova žrtva imala je 15, a najstarija 35 godina. U policiji se Semper branio riječima da je to jednostavno bilo jače od njega te da se nije mogao kontrolirati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marat 21.09.2009.

    A možda se samo rukovao s njima

  • plavuša13 21.09.2009.

    Jednu ili dvadeset i dvije potpuno je isto!!!Treba ga zatvoriti dozivotno,a ovi ce ga vjerojatno pustit da se brani sa slobode:

  • user_2858 21.09.2009.

    A odakle će bit budala nego iz Bjelovara :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare