To je to što me zanima!

Osječki vatrogasci izvlačili psa iz zaključanog automobila

Policija je prvo pokušala naći vlasnika, da ne prave štetu na vozilu, no nisu uspjeli. Pas je duže bio zatvoren, ali ne znamo koliko, kazali su vatrogasci
Vidi originalni članak

Psa iz zaključanog i parkiranog automobila izvlačili su u utorak osječki profesionalni vatrogasci. Na nesvakidašnju intervenciju pozvala ih je policija oko 15.45 sati u Ulicu Ivana Gorana Kovačića.

- Policija nas je pozvala da otvorimo automobil u kojem je bio pas, ali smo se dogovorili kako će ipak pokušati naći vlasnika, da ne pravimo štetu na vozilu. Kako ga nakon nekog vremena nisu našli, pozvali su nas ponovno pa smo otvorili automobil - kazali su nam u JPVP-u Grada Osijeka.

Policija ih je, dodaju, izvijestila kako je pas bio duže zatvoren u vozilu, no ne zna se koliko.

- Bio je uznemiren jer se okupilo puno ljudi. Predali smo ga veterinaru - zaključuju vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • optimistika 03.04.2013.

    Sudba prokleta ?.

  • eminem9 03.04.2013.

    moš ga ostavit 5 minuta dok skokneš u ducan ili nešto al male bebe nemoš ni sekunde.. neki ostave bebe a to mi je čuknuto

  • MAX 2010 03.04.2013.

    Od kojeg su točno "zla" spašavali tog pesa? Nije ni bolestan ni ozlijeđen nego je jednostavno spavao u autu i čekao. U čemu je ekipa spasioca našla razlog za provalu?? u tisućama stanova i auta ima kućnih ljubimaca i zar sad treba u sve to ulaziti motkom '???NIJE +40 pa bi pes kolabirao !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare