To je to što me zanima!

Oslobodili muškarca koji je ubojstvo priznao mačkama

David Henton (73) navodno je svojim mačkama priznao da je ubio djevojku. No zbog loše snimke, nisu ustanovili što je točno rekao Twinkie i Pudsy
Vidi originalni članak

David Henton (73), koji je svojim mačkama priznao ubojstvo partnerice, na sudu je u utorak oslobođen optužbi. Davida su u siječnju 2006. godine optužili da je u napadu bijesa ubio djevojku Joyce Sutton (65).
U početku se sumnjalo kako je žena ubijena prilikom provale, no iz kuće ništa nije ukradeno, a komadići stakla s razbijenih vrata nađeni su na Davidovoj odjeći i u autu zbog čega je policija tajno snimala Davidovu kuću i auto. Snimili su ga kako zločin priznaje Twinkie i Pudsey, svojim mačkama. Međutim, snimke su bile jako loše kvalitete te su se odvjetnici na sudu sporili oko snimljenih izjava. Tužiteljstvo je tvrdilo da je David svojim mačkama rekao: "O, Bože. Bez panike. Ne mogu vjerovati da sam to učinio", a obrana je tvrdila da je rekao: "O, Bože... U redu je. Dolazim" te da je snimka isprekidana kašljanjem i bukom s ceste. U drugom dijelu snimke tužiteljstvo tvrdi da je rekao: "Udario sam svoju Joyce", a obrana da je rekao: "Nedostaje mi moja Joyce".
- Rekle bi vam mačke što se dogodilo te noći. Samo da mogu pričati - rekao je na suđenju David, koji je oslobođen svih optužbi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zlatkinho 18.03.2008.

    Da je barem imao papige hahaha ....

  • Roci 18.03.2008.

    Glupan....nikad nevjeruj podlim mackama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare