To je to što me zanima!

Osnovat će fond za spas sve djece oboljele od teških bolesti

Prijedlog Udruge je da fond financiraju zaposleni građani s tri kune mjesečno. Provedba ovisi o svima nama, jesmo li za ili protiv , kažu iz udruge Hrabro dijete
Vidi originalni članak

Predsjednica udruge Hrabro dijete Jasminka Žužić, koja je pokrenula akciju pomoći za hrabru lavicu Noru Šitum, s HZZO-om dogovara osnivanje fonda koji bi u budućnosti mogao spasiti živote mnogih teško oboljelih pacijenata. HZZO ju je podržao. Sredstvima iz tog fonda financirala bi se liječenja u inozemstvu.

- Prijedlog Udruge je da fond financiraju zaposleni građani s tri kune mjesečno. Provedba ovisi o svima nama, jesmo li za ili protiv i hoće li to ići putem referenduma ili će se izravno uvesti. Puno bolesne djece čeka svoju priliku, a nemamo toliko sredstava. Fond bi riješio taj problem - objašnjava Žužić. Dodaje kako je sada sve na Vladi. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • yesamerika 04.03.2013.

    N A P O K O N .

  • Strawberry_1 04.03.2013.

    Naravno bilo bi to lijepo pa skoro kao u bajci! ali i sramota za HZZO koji će naravno trljati svoje prljave ručice kako je narod glup! :( Prvo jučer natpisi u novinama kako zbog liječničkih plaća propada zdravstvo a danas bi se svi išli liječiti nekud van domovine jer je sve u banani i to naravno radi liječnika! je li???! Nikakvo čudo da naši liječnici odlaze daleko daleko......... i svima njima želim sretan put i bolju budućnost a ostalima koji pljuju po naše zdravstvu i liječnicima želim albanske, rumunjske i liječnike boktepitaj otkuda i naravno puno ovakvih akcija da preko novina moraju tražiti podršku za svoje ozdravljenne negdje daleko - daleko............ Osim toga tko bi to skupljao? Neka udruga ili neka osoba? pa onda da čitam ovdje za par mjeseci kako je netko kidnuo s lovom?

  • željkop 04.03.2013.

    Aha, država tu ne bi sudjelovala već samo građani s iznosom od 3kn mj. Baš lijepo. I taj fond ne bi ulagao u domaći zdravstveni sustav već bi financirao putovanja djece van na liječenje. Ono sve bolje i bolje. A koja bi to djeca onda preko tog fonda mogla van. Sad u HR imate desetke djece koja su defakto na samrti. Hoće li ih taj fond slati sve ili samo zlatnu i fora djecu? Samo 3kn mj. neće biti dovoljno onda. Zašto ne ulagati u domaće zdravstvo??????????? Strašno nešto. Samo da bi se zlatna mladež mogla slati van na liječenje a ovi sitnozubi neka bude što bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare