To je to što me zanima!

"Osnovat će se fond koji bi financirao slične slučajeve"

OSTALO JE 22 MILIJUNA KUNA: Uplatit će ga u fond koji će biti usmjeren u svrhu liječenja druge djece. Ideja je da se na razini Republike Hrvatske, rekao je Vladimir Rončević
Vidi originalni članak

Mila je dobro, vedra i vesela, kao i uvijek, rekao je Vladimir Rončević o unuci Mili koja je u utorak stigla na liječenje u SAD. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Situacija je regularna, u tijeku su pretrage, koje su krenule odmah nakon što su se pojavili u bolnici - kazao je Rončević za N1 i najavio osnivanje fonda za djecu u sličnim slučajevima. 

Ostalo je 22 milijuna kuna

Za sina kaže da je 'svoju energiju i ogroman entuzijazam usmjerio je u dobrom smjeru'. 

ŠTO S OSTATKOM NOVCA? 'Ako višak novca od Mile ide za drugu djecu nema oporezivanja

- Njegov stan je prodan, kad dobije novac, položit će ga na račun. Uplatit će ga u fond koji će biti usmjeren u svrhu liječenja druge djece. Ideja je da se na razini Republike Hrvatske u Rijeci registrira fond koji će financirati ovakve slične slučajeve. Mili je trebalo 15 milijuna kuna, ostalo je oko 22 milijuna i mislim da neke donacije još uvijek pristižu. To će biti u fondu kojim će se sanirati ovakvi i slični slučajevi - rekao je Rončević koji objašnjava kako bi se fond punio stalno, a ne iz akcije u akciju. Iako bi bolje bilo da sustav riješi taj problem, ovakve su akcije dragocjene, istaknuo je.


 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • lopinaizhr 04.04.2019.

    Bilo bi bolje i humanije da se raznim nametima iz raznih područja odvaja u takve fondove, tipa: iz cijene goriva, minute razgovora ili kubika vode nego što država uzima sebi i ništa ne rade ono zašto su uzeli taj namet.

  • audi 2.0 04.04.2019.

    Imam susjedu koja radi u karitasu. Ta zena u svom zivotu nikad nije kupovala špeceraj i kucne potrepstine. Sve vam je jasno! Ne vjerujem u zaklade i sve vezano uz to.

  • audi 2.0 04.04.2019.

    Sad na kraju sve usrali. Sutite tamo, izljecite to djetešce, vratite se svi zivi i zdravi i picimo dalje. Ako ce kome trebat tu smo svi a nikakve zaklade i ostala sranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare