To je to što me zanima!

Osoblju u Bijeloj kući prijete otkazom ako traže novi posao

Svaka administracija ima oko četiri tisuće zaposlenih i oni svi odlaze kada dolazi nova administracija. To znači da ovi koji rade sad za manje od tri mjeseca ostaju bez posla
Vidi originalni članak

John McEntee, šef kadrovske službe u Bijeloj kući zaprijetio je svim zaposlenima da će svaki onaj, koji prije nego Donaldu Trumpu završi mandat počne tražiti novi posao, dobiti otkaz. Vijest je to koju su objavili Associated Press i CNN, a koju su im potvrdila dva izvora iz administracije Bijele kuće.

McEntee je naredio svim odjelima da onima koji traže novi posao daju otkaz, što je izazvalo dosta briga među zaposlenima, naročito mlađima, koji će uskoro zaista morati početi tražiti novi posao, piše Business Insider.

LUDILO U BIJELOJ KUĆI Trump preko Twittera smijenio američkog ministra obrane

Naime, svaka administracija ima oko četiri tisuće zaposlenih i oni svi odlaze kada dolazi nova administracija. To znači da ovi koji rade sad za manje od tri mjeseca ostaju bez posla i bit će teško kad se 4000 savjetnika rastrči po Washingtonu u potrazi za poslom naći slobodno radno mjesto.

McEntee je navodno nakon novinarskih upita je li istina da prijeti zaposlenicima rekao da ih je samo upozorio i da je to izjavio kako bi motivirao zaposlene da ostanu lojalni Trumpu dok ne prizna poraz.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crowal 10.11.2020.

    Zašto ne objavite da se u USA ponovno prebrojavaju glasovi legalnih listića

  • Leon Black 10.11.2020.

    CNN je maknuo plavu boju (koja označava Bidenovu pobjedu) sa Arizone, o tome još ne pišete? A to je tek prvi korak, prva država, FBI je počeo raditi...

  • 10.11.2020.

    Posao su znali prihvatiti skupa sa Trumpovim izborom, a sada ne znaju ostati skupa s njim do kraja. Nezahvalnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare