To je to što me zanima!

Oslobođen za ubojstvo vozača koji mu je pijan ubio dva sina

Jose Banda se autom zaletio u Barajasa i njegovu dvojicu sinova, Davida (12) i Caleba (11), dok su gurali kamionet. Banda je pronađen upucan na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Amerikanac David Barajas oslobođen je optužbi da je u prosincu 2012. godine ubio muškarca koji mu je pod utjecajem alkohola u prometnoj nesreći usmrtio dvojicu sinova , prenosi CNN.

Nakon izricanja presude u Teksasu, t užiteljica Jeri Yenne rekla je da još uvijek vjeruje da je Barajas ubio Josea Bandu (20).

Nesreća se dogodila kod Houstona kada se Banda autom zaletio u Barajasa i njegovu dvojicu sinova, Davida (12) i Caleba (11) , dok su gurali kamionet kojemu je nestalo benzina. Banda je potom pronađen upucan na mjestu nesreće .

Barajasov odvjetnik Sam Cammack tijekom suđenja je otkrio kako je u Bandinom autu pronađena krv treće, nepoznate osobe. Optužuje vlasti da su preuranjeno donijeli zaključke o ubojstvu i tvrdi kako je žrtvu, člana bande , te noći ubio netko drugi.

Međutim, svjedok optužbe rekao je kako je Barajas napustio mjesto nesreće pa se vratio nekoliko minuta poslije i zavirio u Bandin auto. Svjedok je rekao da je čuo pucanj, ali nije vidio oružje.

- S leđa mi je skinut veliki teret. Još uvijek sam uništen. Nedostaju mi sinovi - rekao je Barajas , dodajući kako ne moli samo za svoju već i za Bandinu obitelj.

- I oni su izgubili svojega sina. Ovo je bio gubitak za sve - rekao je Barajas.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Prva Proleterska 30.08.2014.

    Vjerovatno je i sam bio povrijeđen i njegova banda se je plašila , da bi pod sedativima i lokal narkozama - koje su u stvari "serum istine" prićao o svojoj bandi !

  • ZelenaHrvatska 30.08.2014.

    Pa i ja bi ga ubio da mi pijan pogazi djecu,odmah bez razmisljanja!

  • Sokol ga nije volio 29.08.2014.

    Svaka čast majstore ako si ga koknuo,a vjerujem da jesi a i sudu koji te je oslobodio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare