To je to što me zanima!

Ostaje u vrhu stranke: Čačić je šef regionalnog saveza HNS-a

Propust u statutu HNS-a: Ne piše da u Predsjedništvu ne mogu biti nepravomoćno osuđeni. Čačić će ostati u vrhu stranke, a 'usput' je šef najuspješnijeg dijela HNS-a
Vidi originalni članak

Radimir Čačić, bivši prvi potpredsjednik Vlade svim se silama bori za ostanak u politici, a prije svega u svojoj matičnoj Hrvatskoj narodnoj stranci. Tako je nedavno preuzeo predsjedničku funkciju Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a, koje mu automatski osigurava mjesto u stranačkom predsjedništvu. 

- Već mjesec dana znamo što namjerava napraviti i, kao što se vidi, ni na koji ga način nismo pokušali spriječiti, međutim, sve ovo što poduzima u posljednje vrijeme jednostavno govoreći je žalosno - rekao je  visokopozicionirani član HNS-a za Jutarnji list

I tako je Čačić smislio način kako da ne padne u politički zaborav. Naime, njega će na mjestu predsjednika stranke u ožujku zamijeniti Vesna Pusić, a on će morati u zatvor na 11 mjeseci. Ovako je iskoristio propust u statutu stranke u kojem ne piše da u Predsjedništvu ne mogu biti nepravomoćno osuđeni dužnosnici. 

Čačić je iskoristio priliku, ostat će u vrhu stranke, i to iz zatvora, a  'usput' je preuzeo vođenje najuspješnijeg dijela HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • pobro matherfacker 03.02.2013.

    maknite tu njušku više . neka odmara u zatvoru

  • Švejk 03.02.2013.

    I to nam je moralna vertikala ? Sada odjednom ,sve po zakonu,nemrem bilivit.

  • grinteša 03.02.2013.

    Ovog ne možeš iskorijenit ni sa CIDOKOROM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare