To je to što me zanima!

Ostao bez dozvole, a policija ga kod Pakraca ulovila pijanog za volanom pa oduzela i auto

Radi se o višestrukom recidivistu kojem je vozačka dozvola oduzeta zbog velikog broja negativnih bodova, a policija ga je uhvatila za volanom posuđenog automobila i pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

U petak oko 19.30 sati u mjestu Gaj kod Pakraca, policajci su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao muškarac (42), napuhao je 1,26 promila.

Automobilom je upravljao za vrijeme dok mu je izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Također je utvrđeno da mu je rješenjem Policijske postaje Pakrac vozačka dozvola ukinuta i oduzeta zbog negativnih bodova te da je višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

Muškarac je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je priveden u Općinski sud u Bjelovaru gdje mu je nakon provedenog prekršajnog postupka rješenjem suda određeno zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog, dok je 44-godišnjoj vlasnici koja mu je dala vozilo na korištenje ono privremeno oduzeto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bajos41 14.09.2021.

    Auto u presu. Pa nek posuđuju aute jedan drugom..

  • Čudovište 13.09.2021.

    sramota. nemreš spiti ni litricu vina već te maltretiraju na cesti.

  • Dexx28 13.09.2021.

    Molim ispravak naslova na 1,26 se tek zagrijao a ne bio pijan klevecete covjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare