To je to što me zanima!

Ostao bez gaća: 'Dileru s estrade' uzeli 8 milijuna kn

Ivan Varga (42) osuđen je na Županijskom sudu u Zagrebu na osam godina zatvora te su mu oduzeli sve stanove, zemljišta i poslovne objekte
Vidi originalni članak

Ivan Varga (42), tzv. diler s estrade, i još 21 osoba u ponedjeljak su na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno osuđeni na ukupno 80 godina zatvora zbog krijumčarenja gotovo tri tone marihuane iz Nizozemske u Veliku Britaniju. Presudom im je oduzeto više od 13 milijuna kuna nezakonito stečene imovine. To je dosad najveća zapljena imovine kupljene novcem od droge u Hrvatskoj.
Ivan Varga, poznat i kao vlasnik pečenjarnica i ljubitelj glazbe, osuđen je na osam godina zatvora te je ostao bez stanova, zemljišta i poslovnih objekata vrijednih oko 8 milijuna kuna. Drugooptužni Željko Tenodi osuđen je na devet godine zatvora, a trećeoptuženi Svetislav Damjanović dobio je sedam godina zatvora i oduzeta su mu tri milijuna kuna. Do Varge, Vedrana i pokojni Željko Kalebić bili su među rijetkim osuđenicima kojima je oduzeta imovina vrijedna oko 5,6 milijuna kuna stečena dilanjem droge.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • clara 04.11.2008.

    Teško je povjerovati da je sva njegova imovina svega 6 milijuna, sigurno je veća...a on je samo \"uzorak\", prvi \"mačić\" koji se baca u vodu...a što je sa ostalima i kako je već netko napisao, kad će se početi oduzimati imovina političarima koji u svega dvije godine mandata steknu imovinu od nekoliko milijuna kuna...bojim se da će u Varginoj vili u Makarskoj odmarati netko od naših aktualnih političara....jer mi nismo pravna država, mi samo pokušavamo glumiti europsku zemlju...to su napravili talijani pa hajdemo i mi pokušati, zabranimo i pušenje po lokalima pa što ima veze što će stotine tisuća konobara ostati bez posla, glavno da u saboru sve funkcionora i da se lova slaže, kupuju auti, vikendice, stanovi..putuje i ko zna što sve ne...

  • selen 04.11.2008.

    Kad bi svih 10-ak ovakvih presuda koje su do danas donešene na hrv.sudovima bile provedene, hrvatska bi se taj čas izvukla iz sranja u koja se uvalila. Sad sav taj novac koji je zarađen na tuđoj žrtvi vratiti narodu popunjavanjem proračuna. Samo kad bi naši suci bili malo hrabriji u tome. Isto kao da je počinjena pljačka banke, odležao je u zatvoru, a onda izašao i otišao po novac kojeg je opljačkao, pa sad živi kao bubreg u loju. Eto, to vam je slučaj u većini takvih kaznenih tužbi.

  • zamet 03.11.2008.

    sad će postat najjeftinija ljubavnica u pržunu.svi će ga g--it.

Komentiraj...
Vidi sve komentare