To je to što me zanima!

Ostao je bez svijesti u Jokeru: 'Istriskali su ga pa se pridigao'

Jedan od mladića, najvjerojatnije partijanera s Ultre, pao je na pod Jokera nakon zahvata prijatelja. U centru su nam prepričali kako se ubrzo pridigao, a kad su dovršili piće nastavili su dalje
Vidi originalni članak

Brojni radnici i kupci u splitskom centru Joker svjedočili su u subotu poslijepodne 'predstavi' koju je priredila skupina mladih stranaca.

Njih četvero su naime, kako nam kažu svjedoci scene, u kafić na prvom katu Jokera već stigli prilično veseli i većina ih pretpostavlja da je riječ o partijanerima s Ultre. Jedan od njih bio je bez majice na što ga je osiguranje upozorilo da bi se trebao obući, no kako mladić nije imao majicu, otišao je u obližnju trgovinu. Isti taj mladić nešto kasnije završio je na podu nakon 'zahvata' njegova prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ma tu su se glupirali, pili pivo, ali nisu bili neugodni. U jednom trenutku dvojica su se ustala, grlili su se, a onda ga je prijatelj valjda malo presnažno zahvatio oko vrata i momak je izgubio svijest. Odmah su skočili svi, malo su ga 'istriskali' po licu i pridignuo se. Došlo je opet osiguanje, a mladić je za desetak minuta došao k sebi, dovršili su piće i otišli. A bio je dosta glasan 'tup' kad je udario glavom u pod, ali nije bilo krvi ni ništa. Možda ga je tek kasnije zabolilo kad se otrijeznio - prepričavaju nam u centru Joker.

U policiji nam kažu kako tijekom dana nisu imali nikakvih dojava odnosno intervencija u tom trgovačkom centru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 14.07.2019.

    A gdje je bio Batman?

  • area 62 14.07.2019.

    Indoor performans 🤦‍♂️😫.

  • 14.07.2019.

    molimo da se raspitate kod UFC fightera što se dogodi kad u chokeholdu napravi trzaj u hvatu za vrat mislim da imate koga pitati

Komentiraj...
Vidi sve komentare