To je to što me zanima!

Ostat će siroče? Mami i tati su otkrili rak u razmaku od 7 dana

Ako su liječnici u pravu, ni jedan od roditelja 18-mjesečne Sadie neće doživjeti njezin sedmi rođendan. Nathan (38) ima rak crijeva, a Elisa (36) rak dojke
Vidi originalni članak

Nakon što su Amerikancu Nathanu Bondu (38) dijagnosticirali uznapredovali karcinom debelog crijeva, njegovu suprugu Elisu (36) tješilo je samo to što će 18-mjesečna kćer Sadie imati barem nju.  Nisu se još oporavili od šoka, a Elisi su već dijagnosticirali karcinom dojke koji se proširio po tijelu, piše Daily Mail. Liječnici su im oboma prognozirali pet godina života. Sada im je ostala samo nada kako njihovo dijete neće ostati siroče i prije osnovne škole. 

Prijatelji i obitelj bračnog para iz New Yorka pokrenuli su web stranicu preko koje prikupljaju novac za liječenje.

- Željela sam ostariti uz supruga i gledati kćer kako odrasta - rekla je glumica koja trenutačno radi kao agentica za promet nekretninama. Liječnici su joj rekli kako je njezin rak neizlječiv. Objavili su na web stranici kako se spremaju na četvrtu kemoterapiju. Ovaj put primat će je skupa.

- Borimo se protiv statistike - rekao je Nathan koji ima 60 posto šanse da će živjeti dulje od pet godina dok Elisa ima samo 16 posto šanse.

- Unatoč raku, sretni smo. Svatko bi trebao imati priliku u životu osjetiti ovoliko ljubavi koliko mi osjećamo sada. Svi su uz nas - dodao je.

Do sada su prijatelji i obitelj preko web stranice prikupili 25.000 dolara za terapije koje ne pokriva zdravstveno osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • maxich 26.03.2011.

    bozic toni, kakva je to Rimarchukova metoda? njegov web je izrazito suhoparan, nejasan, agresivan, djeluje manipulatorski, a ne uvjerljivo da bi netko uopće išao u tu kliniku. niti piše način na koji radi niti piše duljina tretmana niti ima cjenika. u svakom slučaju, neozbiljno za bilo kakav biznis.

  • bozic toni 26.03.2011.

    APSOLUTNO riješiv slučaj samo SAMO RIMARCHUKOVIM METODAMA, naravno ako nije kasno tj ako nisu zatrovani kemoterapijama i zračenjima. Jer ta sintetička, radiaktivna trovanja prave veću štetu zdravim ćelijama nego li bolesti. A MI IMAMO ČOVJEKA U HRVATSKOJ KOJI SE SMIJE u lice farmaciji i medicini kako su nemoćni. i vrata mu svi zatvaraju.jako jadno i razumljivo jer je većina javnih media pod kontrolom farmacije i medicinske znanosti o NEZNANJU

  • killa kruha 26.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare