To je to što me zanima!

Nadrogirali ga i napili pa pustili da umre nasred ulice u Rijeci

Marin J. (28) i Sanjin Č. (26) navodno su pili vino s poznanikom Mirkom K. (27). Sanjin je Mirku prodao Subotex. Kada mu je pozlilo, iznijeli su ga iz stana i ostavili
Vidi originalni članak

Policija je privela Marina J. (28) i Sanjina Č. (26) iz Rijeke zbog sumnje da su umiješani u smrt Mirka K. (27). Mirko je s njima navodno pio vino i popio tabletu Subotexa te doslovno preminuo na ulici u četvrtak pola sata poslije ponoći. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako su anonimno nazvali Hitnu pomoć i rekli da je se u Ulici Rešetari u Kastvu muškarac u nesvijesti. Stigavši na mjesto, pokušali su ga reanimirati, ali mogli su samo konstatirati smrt. Obavijestili su policiju. Nisu pronašli tragove nasilne smrti i prevezli su tijelo na obdukciju. U krvi je imao 1,6 promila alkohola, a umro je zbog konzumacije alkohola i tableta. Istražitelji su utvrdili kako je pio s poznanicima, a nastavili su u Marinovom stanu. Mirko je popio tabletu koju mu je prodao Sanjin. Odmah mu je pozlilo, a mladići su ga iznijeli iz stana i pokušavali probuditi. Vidjevši da ne reagira, pokušali su prikriti pravi tijek događaja. Američki lijek Subotex odnedavno se koristi za liječenje ovisnika umjesto metadonske terapije. Ako se pravilno koristi, smanjuje želju za opijatima i krizu. Tvrdilo se da se ne može zlorabiti.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bebasam 06.05.2011.

    Jedan manje,samo mi nije jasno zasto mi to placamo,nek se drogiraju o svom trosku,a ne iz nasih dzepova.

  • 06.05.2011.

    legalizirat drogu, pa tko voli nek izvoli. na kiosku prodavat. pa nek pokrepaju.

  • Nesnošljivi 06.05.2011.

    Ako mi je u redu netrpeljivisti nešto pri vrhu to su đanki.. Ali ok, momak nije imao sreće..a ovome će, mada sumnjam s obzirom kako kriminal prolazi, prisjesti tih 50-60kn ne znam koliko je porcija tog..njasra.. Nego, i meni je neshvatljivo da se na tu populaciju a kažu prevencije radi, iz i za zdravstvo odvaja tolike novce da bi imali gratis ganove- šprice, heroinske "nadomjestke", komune, koje spase 10 od cca 500 konzumenata..i koje neki koji bi se iz tog pakla i htjeli izvući komunom ali nema šanse da uđu i dobiju termin.. A opet, te komune ponekad ili često čini mi se posluže za izbjegavanje robije.. A ljudima koji su zaista bolesni, akutno i kronično, ono, em ga se naplaćuje, em nema dovoljno skrbi.. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare