To je to što me zanima!

Ostavili psa da ugine od gladi: Bezobzirno ga vezali za drvo...

Vezali su ga za grmlje vezicom za tenisice i ostavili da ugine. Da nije cvilio, među ostalim, i zato što se jako zapetljao, dosad bi već uginuo, kažu u azilu u Nemetinu
Vidi originalni članak

Tko zna  koliko je bio tu. Vezali su ga za grmlje vezicom za tenisice i ostavili da ugine. Da nije cvilio, među ostalim, i zato što se jako zapetljao, dosad bi već uginuo, uvjerena je Maša Riznić iz Azila za napuštene životinje u osječkom naselju Nemetin

Tamo je sad mješanac kojega je vlasnik odbacio, a slučajni prolaznik u petak ujutro našao u šumarku u Vijencu Dinare. Iako je bio vidno iznemogao i dehidriran, pas je živahno mahao repom kad su ga spašavali.

U Azilu su mu uklonili krpelje, nahranili ga i napojili. 

Na nove se prijatelje brzo privikao i sad čeka novoga gazdu uz kojega će zaboraviti ovu surovost.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • njofraaaaaa 22.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • luna5 26.03.2015.

    znate kaj ocu rec , ali admin bi me

  • Nosonja543 26.03.2015.

    Stvarno je sramota kakvih sve ljudi ima, ne razumijem zašto se iživljavaju na jadnoj, nemoćnoj životinji, trebalo bi ih se kazniti istom mjerom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare