To je to što me zanima!

'Ostavka ili igrokaz? To je sada stvar njihove vjerodostojnosti'

Krstičević je podnio ostavku nakon što su jučer u nesreći vojnog školskog aviona ZLIN u mjestu Biljane Donje živote izgubila dvojica pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik SDP-a i član saborskog Odbora za obranu Franko Vidović izrazio je u petak razumijevanje za podnošenje ostavke ministra obrane Damira Krstičevića, rekavši da on nije izravno odgovoran za pad zrakoplova, ali je njegova odgovornost funkcioniranje sustava. 

- On nije odgovoran direktno za sve ovo što se dogodilo, a u zadnje dvije nezgode izgubljena su, nažalost, četiri mlada života. Ali je njegova odgovornost za funkcioniranje sustava i ovo je,  po meni, sasvim razumljiv potez - izjavio je Vidović u četvrtak ispred Banskih dvora.

NERED, KAOS, NESREĆE... Zataškane afere: Krstičević je imao puno problema s vojskom

Krstičević je podnio ostavku nakon što su jučer u nesreći vojnog školskog aviona ZLIN u mjestu Biljane Donje živote izgubila dvojica pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, natporučnik Marko Novković i poručnik Luka Jagatić.

Vidović je dodao da treba vidjeti kako će se danas stvari odvijati, a na tvrdnju novinara kako ovo nije prvi put da Krstičević podnosi ostavku, ustvrdio je kako je pitanje je li to ostavka ili igrokaz stvar vjerodostojnosti premijera Andreja Plenkovića i samog ministra Krstičevića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kašun 11 09.05.2020.

    Franko nezna jel bi piškio ili kakio:)

  • 09.05.2020.

    Pošten čovjek i moralan..ostavka,logičan čin..

  • 09.05.2020.

    To je igrokaz najupješnijeg i največeg patnika, još i anemičnog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare