To je to što me zanima!

Ostojić na Facebooku: Drpiću sam se ispričao, kao i on meni

Ministar je napisao da su se međusobno ispričali zbog nepotrebnih komentara. Predstavnici Jadrankamena sastali su se s Ostojićem, Grčićem i Arsenom Baukom
Vidi originalni članak

Ispričao sam se Tonćiju Drpiću na što je on "uzvratio" istom mjerom zbog nepotrebnih riječi i komentara...sastanak je po meni bio koristan u rješavanju teškog problema, napisao je ministar policije Ranko Ostojić na Facebooku.

Predstavnici Jadrankamena sastali su se u Zagrebu s Ostojićem, ministrom regionalnog razvoja i fondova EU Brankom Grčićem i ministrom uprave Arsenom Baukom. Na sastanku je zaključeno da je svima u interesu poštivanje pravne države. Dogovorili su i nastavak ovakvog dijaloga. 

Podsjetimo, ministar policije komentirao je sprečavanje ulaska stečajnog upravitelja u Jadrankamen na Facebooku. Između ostalog  napisao je da se navodni vođa skriva u kući i halucinira, na što mu je Drpić poslao pozdrave i poručio da se ne igra te da je jedno pričao dok je bio u oporbi, a drugo priča sada. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • zdrawe 10.05.2012.

    a sta se imas ispricavat ako nisi kriv? bas to i ne razumijem..ili to isto stoji u eu zakonu? kriv si ti sto na sat no sad bi malo to olaksao preko medija..nikad ti neces bit kerum(ako te to zanimalo)

  • kkk86 09.05.2012.

    Sto me nisi prihvatio za prijatelja, jazavce !

  • user_2593566411 09.05.2012.

    što se ne ulogira ovdje da ga pitam pošto je kriza oće on i žena večerat sa mnom pohane gušterice koje sam uvatio u svom stojadinu koji je upalio zadnji put kad je dr. franjo tuđman držao govor hrvatima u socijalnim naočalama koje je čekao tri godine...inače još prije je držao govor sa naočalama za ronjenje...a još prije nije ni imao naočale pa je ćorav lutao bespućima zbiljnosti.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare