To je to što me zanima!

Ostojić najavio: Ako postanem predsjednik, Dragovan odlazi

Bude li Ranko Ostojić izabran na čelo SDP-a , najdugovječniji tajnik neke političke stranke, Igor Dragovan više neće obavljati tu funkciju. Najavio je to u intervjuu za N1 sam Ostojić
Vidi originalni članak

Bude li Ranko Ostojić izabran na čelo SDP-a , najdugovječniji tajnik neke političke stranke, Igor Dragovan više neće obavljati tu funkciju. Najavio je to u intervjuu za N1 sam Ostojić koji je prvi iz vrha SDP-a najavio kandidaturu za nasljednika Zorana Milanovića.

"Ibler moramo vratiti prema terenu. To je situacija u kojoj bi se zahvalio Igoru Dragovanu kao glavnom tajniku, ne bi više mogao biti u mom timu, ali mu se ja zahvaljujem na svemu što je pozitivno uradio sve ove godine. Njegova era je završila s trenutkom kada odlazi Zoran MIlanović. Mi se ne smijemo prema našim članovima odnositi kao prema brojkama i pozivati ih samo u trenutku kad su izbori", kazao je među ostalim Ostojić u intervjuu koji N1 objavljuje u nedjelju u emisiji Točka na tjedan (TNT).

Idi na 24sata

Komentari 153

  • vox populi 18.09.2016.

    Navijam za Ostojića to bi bilo definitivno konac za Sdp.

  • vidum 18.09.2016.

    Jasno je zašto SDP gubi i od takvih protivnika kakva je jedna zločinačka organizacija. Uvijek su im (bili) važniji međusobni odnosi u vrhu stranke od odnosa sa članstvom a naročito sa glasačima. Jedina biračima prihvatljiva opcija, koja bi za 4 godine mogla uroditi povratkom na vrh, je opcija sa Toninom Piculom na čelu. S obzirom na snagu srpskog lobija i njihovih podrepina, bojim se da od toga neće biti ništa.

  • Zmar116 18.09.2016.

    Za širu javnost ,Dragovan,Zokijev potrčko koji je imao jedini zadatak da uvodi diktaturu iz Zagreba u lokalne ogranke neposlušne i nelojalne Zokiju.Znaći u opisu radnog mjesta je bilo raspuštanje neposlušnih ogranaka i dovođenje Zokijevih ljudi, na ćelo istih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare