To je to što me zanima!

Ostojić nije prihvatio ostavku Burušića: Vjeruje da nije znao

Goran Burušić ostaje načelnik zagrebačke policije. Ranko Ostojić objašnjava kako je činjenica da mu je sin u zatvoru dokaz da nije znao o njegovim poslovima
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić nije prihvatio ostavku načelnika zagrebačke policije Gorana Burušića. 

Ostojić smatra da bi bio smijenjen da je radio u korist sina i na bilo koji način zloupotrijebio položaj. Međutim, samim time što mu je sin u zatvoru, jasno je da nije znao što mu sin radi. 

Podsjetimo, načelnikov sin Saša Burušić uhićen je jer ga se tereti da je kao suradnik kreditne agencije krivotvorio dokumentaciju za dobivanje kredita.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Prepelita 26.04.2013.

    Da li je njegov sin punoljetan? Ako ima 25 godina, onda svakako odgovara za svoje postupke. Bez obzira na to što se u većini slučajeva radi o tome da "svoj štiti svoga", mislim da ne treba prejudicirati s odlukom da "OTAC MORA ZNATI" bez obzira što žive u istom domaćinstvu. Ne može se svaliti krivnja na roditelja čije "dijete" počini neko kazneno djelo ako je to "dijete"punoljetno i po zakonu odgovorno za svoje postupke.. Ako ništa drugo, čovjek je ponudio svoj mandat na raspolaganje, a sigurno mu nije lako što ima takvu mrlju u svom životopisu.

  • Erazmo 26.04.2013.

    Svatko ima svoje ime i prezime i odgovara samo za sebe. Ukoliko se dokaže da je znao ili pomagao sinu, onda ostavka nije dovoljna.

  • zeza007 26.04.2013.

    Ostavku pod hitno treba dati nema opravdanja .U pitanju su moralna nacela .O moj Ostojicu ti za to nikad nisi cuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare